- 29 Ocak 2023
- 15.920
- 8.957
- 1.203
sıcak para yalanı da patlamış oldu.Birilerinin cebe gidecek sıcak para herhalde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hatipin çapı onlar bu herif başkasını ikna edemez.Uğurcan Altay alacağına Günayla devam kesinkes.4 attığımız adam kalemizemi geçecek yaaa.Asla vede kata istemiyorum.Altay zaten kaç maç oynadı ki geçen sene??
negatif birisisıcak para yalanı da patlamış oldu.Birilerinin cebe gidecek sıcak para herhalde
İlkayı fenere kaptırırsak çok laf edicem
2 sene sonra anca bbden cikti ooo yönetim ṣak ṣak ṣakT Temmuzun ortasında osimhen sane getirip +bbden çıktı ama sınıfta kaldı ha. Neden Kocaelispora karşı Günay izleyeceksin diye mi
Osimhen transferi zaten bitti orada konuşacak bir şey yok. Ederson mederson şart değil. Sommer bizi 2 yıl gayet iyi idare eder ki Ederson'dan daha iyi olur muhtemelen.
Ama şu dönem bitmeden forumda iyi bir temizlik yapmak lazım. Ben bu kadar ağlak, 5 dkda 10 tane ağlamalı zırlamalı mesaj yazılan dönem hatırlamıyorum. Okurken ben utanıyorum rezillik şu kafalar.
Ya birader yeter yaGSC TAYFA UYANIN sommer ya da ugurcani cakacaklar
aynen osi,kaleci sonrası anca stoper geliyormuş pozitif olmam lazım sallai ve sarayla çıkarız maçlaranegatif birisi
sıcak para yalanı da patlamış oldu.Birilerinin cebe gidecek sıcak para herhalde