- 4 Aralık 2009
- 14.275
- 10.803
- 2.498
İsmaila Sarr'a forumda bu kadar yoğun kaloriferci muamelesi yapılması enteresan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
buradaki zihniyeti hala anlamış değilim
ulan
cl'nin en zayıf, en işe yaramaz defansı var takımda. gelen geçen elini kolunu sallayarak gol atabilir sana
sallai kaan ayhan bardakçı elmalıyla, totalde 30 milyon euro piyasa değeri olmayan adamlarla barcelona bayern inter karşısına çıkacaksın. fulbeklerin zaten yandan yemiş
zaten ortasahası bitmiş, oyun formasyonu olmayan takım şu defansla 2-3 golden açmuyacak mı maçbaşı tarifeyi, ön tarafa messi'yi getirsen ne olacak
her maçı zaten kaybedeceksin, yapısal olarak başarı şansın yok
leao'yu ligde şampiyon olalım diye mi istiyorsunuz
hiç transfer yapmasak şu an eldeki oyuncularla yine şampiyon olamaz mıyız süper ligde?
yok cl için transfer istiyoruz
ulan o zaman DEFANS diye yıksanıza ortalığı abi, ne leaosu, ne sarrı? hay allah ya. stoper, solbek aldırın şu takıma. balatayı sıyırdık anasını satim ya
Okan hoca burda onemli rol sahibi. Kendi demecleriyle de sadece hucum tarafinda transferden bahsetti. Stoper vs de deseydi millet oraya da beklenti olustururdu.buradaki zihniyeti hala anlamış değilim
ulan
cl'nin en zayıf, en işe yaramaz defansı var takımda. gelen geçen elini kolunu sallayarak gol atabilir sana
sallai kaan ayhan bardakçı elmalıyla, totalde 30 milyon euro piyasa değeri olmayan adamlarla barcelona bayern inter karşısına çıkacaksın. fulbeklerin zaten yandan yemiş
zaten ortasahası bitmiş, oyun formasyonu olmayan takım şu defansla 2-3 golden açmuyacak mı maçbaşı tarifeyi, ön tarafa messi'yi getirsen ne olacak
her maçı zaten kaybedeceksin, yapısal olarak başarı şansın yok
leao'yu ligde şampiyon olalım diye mi istiyorsunuz
hiç transfer yapmasak şu an eldeki oyuncularla yine şampiyon olamaz mıyız süper ligde?
yok cl için transfer istiyoruz
ulan o zaman DEFANS diye yıksanıza ortalığı abi, ne leaosu, ne sarrı? hay allah ya. stoper, solbek aldırın şu takıma. balatayı sıyırdık anasını satim ya
Aslında hocanın ilk açıklamalarında duruma göre 1 savunma takviyesi de yapabiliriz açıklaması vardı. Ben o durumu Lemina olarak değerlendirmiştirm o zaman. Muhtemelen böyleydi ki Lemina ile sözleşme imzalandıktan sonra verdiği demeçlerde savunmadan hiç bahsetmedi. İlk 11'e olmayacaksa bile oraya bir transfer bence de şart.Okan hoca burda onemli rol sahibi. Kendi demecleriyle de sadece hucum tarafinda transferden bahsetti. Stoper vs de deseydi millet oraya da beklenti olustururdu.
Katiliyorum kesin lazim 1 tane yedege en az ama kimse 2 ayda 3 5 cumleden fazla konusmadi onlarda da stoper kelimesi gecmesi(muhabir vs bahsetmiyorum)
Cl listesinden sonra oylesine alanyali umit haberi yaoilir "alanya 13 m euro istedi, dursun vermiyor" denir gecer.
Aynen bende oyle dusunuyorum. Lemina ozelinde de adam gibi diyalog kurulmadi iceride , herkes tatil , dernek vs takilirken sure gecti "ee ne yapiyoruz" kisminda oylesine gelisti. Muhtemelen "baska ihtiyaclar var lemina dursun sonra bakariz" dendi bence.Aslında hocanın ilk açıklamalarında duruma göre 1 savunma takviyesi de yapabiliriz açıklaması vardı. Ben o durumu Lemina olarak değerlendirmiştirm o zaman. Muhtemelen böyleydi ki Lemina ile sözleşme imzalandıktan sonra verdiği demeçlerde savunmadan hiç bahsetmedi. İlk 11'e olmayacaksa bile oraya bir transfer bence de şart.
Sarr mı? Leao mu?Bu Sarr fahiş bedele alınırsa muhtemelen bir daha transfer falan takip etmem, ikinci Singo vakası olacak diye de çekiniyorum.
O bedele alınacak adamın bizim için Osimhen seviyesinde ve düzenli 11 oyuncusu falan olması lazım.
Benim anlamadığım Leao da Milan 40 milyon bandına inmişken veremediğimiz bonservisin çok daha fazlasını bu adamlara nasıl vereceğiz. Üstelik adamlar tok satıcı öyle futbolcu istiyor diye de fiyat kırmazlar.Bu Sarr fahiş bedele alınırsa muhtemelen bir daha transfer falan takip etmem, ikinci Singo vakası olacak diye de çekiniyorum.
O bedele alınacak adamın bizim için Osimhen seviyesinde ve düzenli 11 oyuncusu falan olması lazım.
Yazilip cizilenler bence uydurm genel olarakBenim anlamadığım Leao da Milan 40 milyon bandına inmişken veremediğimiz bonservisin çok daha fazlasını bu adamlara nasıl vereceğiz. Üstelik adamlar tok satıcı öyle futbolcu istiyor diye de fiyat kırmazlar.