Transfer Nöbeti #11 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
buradaki zihniyeti hala anlamış değilim

ulan
cl'nin en zayıf, en işe yaramaz defansı var takımda. gelen geçen elini kolunu sallayarak gol atabilir sana
sallai kaan ayhan bardakçı elmalıyla, totalde 30 milyon euro piyasa değeri olmayan adamlarla barcelona bayern inter karşısına çıkacaksın. fulbeklerin zaten yandan yemiş

zaten ortasahası bitmiş, oyun formasyonu olmayan takım şu defansla 3 golden açmuyacak mı maçbaşı tarifeyi, ön tarafa messi'yi getirsen ne olacak
her maçı zaten kaybedeceksin, yapısal olarak başarı şansın yok

leao'yu ligde şampiyon olalım diye mi istiyorsunuz
hiç transfer yapmasak şu an eldeki oyuncularla yine şampiyon olamaz mıyız süper ligde?
yok cl için transfer istiyoruz
ulan o zaman DEFANS diye yıksanıza ortalığı abi, ne leaosu, ne sarrı? hay allah ya. stoper, solbek aldırın şu takıma. balatayı sıyırdık anasını satim ya

Aslinda hala en iyi 11 bizde amaaaa o onbir artik bittik vaziyette ve en önemlisi yedek külübesi rezalet durumda, ulan cok mu zordu 4-5 transfer yapmak ve bir iki bittik yabanciyi göndermek? Bu kafa ile devre arasinda erken secime gideriz.

ulan
cl'nin en zayıf, en işe yaramaz defansı var takımda. gelen geçen elini kolunu sallayarak gol atabilir sana
sallai kaan ayhan bardakçı elmalıyla, totalde 30 milyon euro piyasa değeri olmayan adamlarla barcelona bayern inter karşısına çıkacaksın. fulbeklerin zaten yandan yemiş

zaten ortasahası bitmiş, oyun formasyonu olmayan takım şu defansla 2-3 golden açmuyacak mı maçbaşı tarifeyi, ön tarafa messi'yi getirsen ne olacak

hiç transfer yapmasak şu an eldeki oyuncularla yine şampiyon olamaz mıyız süper ligde?
ulan o zaman DEFANS diye yıksanıza ortalığı abi, ne leaosu, ne sarrı? hay allah ya. stoper, solbek aldırın şu takıma. balatayı sıyırdık anasını satim ya

Eldeki kadroyla da ligde şamplık uzun vadede zor.

Beğen beğenme Kutucu İcardi Lang gibi 3 tane alternatif hücum oyuncusu vardı yedekten giren. Artık bunlar da yok.

ulan

zaten ortasahası bitmiş, oyun formasyonu olmayan takım şu defansla 2-3 golden açmuyacak mı maçbaşı tarifeyi, ön tarafa messi'yi getirsen ne olacak

Okan hoca burda onemli rol sahibi. Kendi demecleriyle de sadece hucum tarafinda transferden bahsetti. Stoper vs de deseydi millet oraya da beklenti olustururdu.

Katiliyorum kesin lazim 1 tane yedege en az ama kimse 2 ayda 3 5 cumleden fazla konusmadi onlarda da stoper kelimesi gecmesi(muhabir vs bahsetmiyorum)

Cl listesinden sonra oylesine alanyali umit haberi yapilir "alanya 13 m euro istedi, dursun vermiyor" denir gecer.

Okan hoca burda onemli rol sahibi. Kendi demecleriyle de sadece hucum tarafinda transferden bahsetti. Stoper vs de deseydi millet oraya da beklenti olustururdu.

Katiliyorum kesin lazim 1 tane yedege en az ama kimse 2 ayda 3 5 cumleden fazla konusmadi onlarda da stoper kelimesi gecmesi(muhabir vs bahsetmiyorum)

Cl listesinden sonra oylesine alanyali umit haberi yaoilir "alanya 13 m euro istedi, dursun vermiyor" denir gecer.
Aslında hocanın ilk açıklamalarında duruma göre 1 savunma takviyesi de yapabiliriz açıklaması vardı. Ben o durumu Lemina olarak değerlendirmiştirm o zaman. Muhtemelen böyleydi ki Lemina ile sözleşme imzalandıktan sonra verdiği demeçlerde savunmadan hiç bahsetmedi. İlk 11'e olmayacaksa bile oraya bir transfer bence de şart.

Aslında hocanın ilk açıklamalarında duruma göre 1 savunma takviyesi de yapabiliriz açıklaması vardı. Ben o durumu Lemina olarak değerlendirmiştirm o zaman. Muhtemelen böyleydi ki Lemina ile sözleşme imzalandıktan sonra verdiği demeçlerde savunmadan hiç bahsetmedi. İlk 11'e olmayacaksa bile oraya bir transfer bence de şart.
Aynen bende oyle dusunuyorum. Lemina ozelinde de adam gibi diyalog kurulmadi iceride , herkes tatil , dernek vs takilirken sure gecti "ee ne yapiyoruz" kisminda oylesine gelisti. Muhtemelen "baska ihtiyaclar var lemina dursun sonra bakariz" dendi bence.

Dedigin gibi sonrasinda ileri hatta 3 tane transfer isaret etti hoca. Tahminen max 2 olacak zaten kontenjan dahilinde. Nelsson karalama haberleride duser "verin parami gideyim, teklif yok" ayagi cekiyor diye 2 3 saat.

Dun samiyen in yazidigi sey cok tedirgin edici. "kimseyle yuzyuze gorusme yapilmadi" diye. Hep araya adam koymusuz , kiclarini kaldiramamislar koltuklarindan. Kimi istesen 0 samimiyettir bu. Ne karsi kulup ne de oyuncu ve menajeri ilimli yaklasmaz, fiyatini ckerr sana.

Erden timur olsa brunoyu konusulan meblaglarin altina bitirirdi muhtemelen boyle dusununce. Farazi konusuyoruz tabi ama net daha iyi planlama olurdu kesin

Bu Sarr fahiş bedele alınırsa muhtemelen bir daha transfer falan takip etmem, ikinci Singo vakası olacak diye de çekiniyorum.

O bedele alınacak adamın bizim için Osimhen seviyesinde ve düzenli 11 oyuncusu falan olması lazım.
Benim anlamadığım Leao da Milan 40 milyon bandına inmişken veremediğimiz bonservisin çok daha fazlasını bu adamlara nasıl vereceğiz. Üstelik adamlar tok satıcı öyle futbolcu istiyor diye de fiyat kırmazlar.

Benim anlamadığım Leao da Milan 40 milyon bandına inmişken veremediğimiz bonservisin çok daha fazlasını bu adamlara nasıl vereceğiz. Üstelik adamlar tok satıcı öyle futbolcu istiyor diye de fiyat kırmazlar.
Yazilip cizilenler bence uydurm genel olarak

Hep "bi 40imiz var ,kime verelim" modu oldugu icin yaz boyu 30-40-50-60 istendi bizden hep yazilanlara gore. Yalan yanlis yonlendirme gibi geliyor bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt