- 29 Ocak 2023
- 16.382
- 9.288
- 1.203
Lemina+torreira ne alaka ya bu sara kulübü mu satın aldı ne yaptı bu adama kimse niye bir şey diyemiyor yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sane'ye teklif falan diyorlardı gerçeklik payı var mıdır?
Sezon sonu elden çıkarılması gereken ilk isim Sara'ydı zaten. İlk 11 planlamasında formayı açık ara en haketmeyen isimLemina+torreira ne alaka ya bu sara kulübü mu satın aldı ne yaptı bu adama kimse niye bir şey diyemiyor yav
Valla haklı bu arada adam.Bir senin oyuncun değerli sanki millete kiralama teklifleri falan ama 30 yaşına gelmiş maasi 5-6 m olan adama 20m isteAli Naci Küçük: "Galatasaray, Lucas Torreira için 20 milyon euro bonservis isteyince oyuncunun menajeri Bentancur maaşa zam talep etti."
Icimden bir ses hojgbergi alcamiza diyor
içindeki sese söyle önce türkçe öğrensinIcimden bir ses hojgbergi alcamiza diyor
Reis ben de bu sene kimin adı geçmedi diyordum eyv saolasınBize Rabiot lazım Torreira yerine 2-3 sene götürür
2 hafta mı daha 2 hafta daha mı sürecek bu lanet bu hafta son olsunBu arada Bayern Boey konusunda yine aciklama yapmis. Eberl Boey'nin Dortmund macina sezonu onunla planlamadiklari icin alinmadigini söylemis. Yani bizimkilerin plani da bariz ortada. Singo'dan cikilir. Sallai takimda kalir Boey tekrar kiralanir. Yani Singo'dan beklenen bir bonservis durumu da var. Önümüzdeki iki hafta tam olarak bunlar yasanacak eminim.
anası vermiyor yüklü başlık parası istiyorBize Rabiot lazım Torreira yerine 2-3 sene götürür
Bir sey diyecektim de neyseanası vermiyor yüklü başlık parası istiyor
Bu Bentancur sansarı zaten telefon açıp hal hatır sorsan zam istiyorAli Naci Küçük: "Galatasaray, Lucas Torreira için 20 milyon euro bonservis isteyince oyuncunun menajeri Bentancur maaşa zam talep etti."