Transfer Nöbeti #11 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sane'ye teklif falan diyorlardı gerçeklik payı var mıdır?
1787557300341.webp

Evet bu hafta hareketlilik olacak çünkü son hafta
Gelenler ve gidenler olacak
Ne yapıp edip son haftaya bıraktılar bakalım düşmüş mü fiyatlar göreceğiz

Ben kanatda oyniyan sarr isaririni anlamiyorum , kötü oyuncumu tabiki degil ama bize göre bir oyuncumu evet desek yalan olur, bu arkadas bildigin acik defanslara karsi oynamaya alisik. Bizde suan sirf fizik ve hizla kapali defansi gecmeye calisan bir baris ve sane var ne kadar basarililar bu konuda kendiniz görüyorsunuz yeterince etkili degiller, simdi tekrar bu profilde bir oyuncu almak nasil bir mantik? Bize dar alanda bire birde cok rahat oyuncu gecebilen oyuncu gerek. Topu alip yardiran degil. Onun icin sarr net yanlis profil, leao bilmiyorum oda sanki aradimiz oyuncu degil. Yani bunu görmek icin üstün bir futbol anlayisina gerek yok, bos alan bulamadikca sarr da ya orta kesecek yada geri pasi verecek.

Ali Naci Küçük: "Galatasaray, Lucas Torreira için 20 milyon euro bonservis isteyince oyuncunun menajeri Bentancur maaşa zam talep etti."
Valla haklı bu arada adam.Bir senin oyuncun değerli sanki millete kiralama teklifleri falan ama 30 yaşına gelmiş maasi 5-6 m olan adama 20m iste

Umut Işık: "Galatasaray, Lucas Torreira için 20 milyon euro bonservis isteyince oyuncunun menajeri Bentancur maaşa zam talep etti."

Bu arada Bayern Boey konusunda yine aciklama yapmis. Eberl Boey'nin Dortmund macina sezonu onunla planlamadiklari icin alinmadigini söylemis. Yani bizimkilerin plani da bariz ortada. Singo'dan cikilir. Sallai takimda kalir Boey tekrar kiralanir. Yani Singo'dan beklenen bir bonservis durumu da var. Önümüzdeki iki hafta tam olarak bunlar yasanacak eminim.

Bu arada Bayern Boey konusunda yine aciklama yapmis. Eberl Boey'nin Dortmund macina sezonu onunla planlamadiklari icin alinmadigini söylemis. Yani bizimkilerin plani da bariz ortada. Singo'dan cikilir. Sallai takimda kalir Boey tekrar kiralanir. Yani Singo'dan beklenen bir bonservis durumu da var. Önümüzdeki iki hafta tam olarak bunlar yasanacak eminim.
2 hafta mı daha 2 hafta daha mı sürecek bu lanet bu hafta son olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt