Çetin Gürzap
Parçalı Üye
- 25 Haziran 2009
- 2.653
- 3.495
- 1.893
Ermedin Demirovic'i yedek forvet için makul bulan %1'lik percentile'ın içindeyim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kelle ve türevlerini koymazsa ortaya sıkıntı yok
Bobo93 Almancı bjkli essegin yorumuTransfermarkt forumunda Demirovic—>GS konusunda bir Stuttgart taraftarinin yorumu
Ekli dosyayı görüntüle 332117
Türkce cevirisi:
„Özellikle bu yaz Galatasaray, transfer görüşmelerinde yaptığı düşük tekliflerle (lowball) biraz komik duruma düşüyor. Bence amaç sadece taraftara, en azından oyuncuları transfer etmeye çalıştıklarını gösterebilmek. Çünkü taraftarlar şu anda oldukça memnuniyetsiz.“
Rezil yönetim itibarimizi yerle bir etti, elin Almanlari bile farkina vardi. Sadece bu yorum degil bu arada, Frankfurt taraftarlarinin da Can Uzun konusunda benzer yorumlarini görmüstüm.
Ne desek sana az be Dursun.
geldiğini yazdılar mı? göremedim benAlmanlar da yazdı tolgahan da yazdı
15m teklif edilmiş 20 istiyorlargeldiğini yazdılar mı? göremedim ben
la gelmemiş işte aaa. kaç tane adama 15m teklif ettik allah bilir15m teklif edilmiş 20 istiyorlar
bu adama 15 verilmesi de rezalet, yabancı hakkın gidiyor 28 yaşında satamayacaksınla gelmemiş işte aaa. kaç tane adama 15m teklif ettik allah bilir
Yönetim Osimhenin satılabilme ihtimalinde yerine ikame olarak görüyor olmalıOsimhen‘in fit kaldigi bir ortamda Demirovic ne ara oynayacak bir anlatin hele
Gecen sene cok mac kacirdi evet ama bunun her zaman öyle olacagi anlamina gelmez
Yedek forvet icin Demirovic‘e hayir demem normalde ama tek kontenjan kalmisken ve diger bölgeler kan agliyorken son kontenjani 20 milyon bayilarak 28 yasinda bir forvete kullanmak salakliktir, Okan hoca da ayni sekilde düsünüp istememis zaten.
Sarr yerine el mourabet o zmnDemirovic rotasyon icin kotu demem ama kadroyu nasil yapacagiz benim aklim orada.
Leao da gelebilir her an.
Simdi bunlarin geldigi bir durumda kadroyu tamamlamak onemli.