Transfer Nöbeti #11

Hangi Kanat Oyuncusu

• Kullanılan toplam oy
    141
  • Anket kapatılmış .
Ermedin Demirovic'i yedek forvet için makul bulan %1'lik percentile'ın içindeyim.

Transfermarkt forumunda Demirovic—>GS konusunda bir Stuttgart taraftarinin yorumu
Ekli dosyayı görüntüle 332117

Türkce cevirisi:
„Özellikle bu yaz Galatasaray, transfer görüşmelerinde yaptığı düşük tekliflerle (lowball) biraz komik duruma düşüyor. Bence amaç sadece taraftara, en azından oyuncuları transfer etmeye çalıştıklarını gösterebilmek. Çünkü taraftarlar şu anda oldukça memnuniyetsiz.“

Rezil yönetim itibarimizi yerle bir etti, elin Almanlari bile farkina vardi. Sadece bu yorum degil bu arada, Frankfurt taraftarlarinin da Can Uzun konusunda benzer yorumlarini görmüstüm.
Ne desek sana az be Dursun.
Bobo93 Almancı bjkli essegin yorumu

Galatasaray'da Ermedin Demirovic transferinde hem kulübüyle hem oyuncuyla anlaşma sağlandığı yönünde ciddi istihbarat var. (Hikmet Pınarbaş)

🔸 Okan hocanın 2. santrfor tercihi U23'e yakındı; olursa yönetim inisiyatifi olacak.

Harbiden kötü oyuncu degil ama 15+ bir de ü23 için değer mi bilmiyorum

Demirovic'e falan 25 verecegine Leao'ya ekle. Santrafor da oynar. Leao ölüsü burada 20 G/A yapar..

Demirovic rotasyon icin kotu demem ama kadroyu nasil yapacagiz benim aklim orada.

Leao da gelebilir her an.

Simdi bunlarin geldigi bir durumda kadroyu tamamlamak onemli.

bir de bu lesley'in transferini taraftara atmaya çalışıyorlar taraftar acele ettirmiş güya. madem öyleydi bruno, diaz, silva deyip batrakov'u ne si..me aldınız oyuncu iyi çıkar kötü çıkar o başka bir konu. demek ki taraftarın öyle bir etkisi yok.

Osimhen‘in fit kaldigi bir ortamda Demirovic ne ara oynayacak bir anlatin hele

Gecen sene cok mac kacirdi evet ama bunun her zaman öyle olacagi anlamina gelmez

Yedek forvet icin Demirovic‘e hayir demem normalde ama tek kontenjan kalmisken ve diger bölgeler kan agliyorken son kontenjani 20 milyon bayilarak 28 yasinda bir forvete kullanmak salakliktir, Okan hoca da ayni sekilde düsünüp istememis zaten.
Yönetim Osimhenin satılabilme ihtimalinde yerine ikame olarak görüyor olmalı

Demirovic'in videolarını izledim. Çok güzel golleri var ama bu ölçü değil. Eren Derdiyok'un da fantastik golleri vardı mesela. 20 milyon falan konuşuluyorsa uzak durmakta fayda var. Yedek santrafora 20 verilmez görüşünde değilim ama 20 vereceksek en azından Batrakov gibi genç, potansiyelli ve gelecekte satma şansımız olan oyunculara vermeliyiz.

Geri
Üst Alt