Hangi Kanat Oyuncusu

• Kullanılan toplam oy
    141
  • Anket kapatılmış .
Adamin yazdiklari 1-2 sonra basina dusuyor en azindan

Bildigi transferler de oldu baya

Bir karavanasi var oda gecenlerde 1-2 gun icinde leao veya martineli h.o dedi baskada yok

DAha 2 gun önce demirovici dedi 1 gun sonra medyaya dustu bugun de bitmeye yakin dendi iste
hocam emre kaplan fransa hattından transfer bekliyorum diyip ismaile sarr'dan bahsediyordum diye alıntı attı bugün. medyadaki adamlar bunlar yani popüleriteye göre düşen haberi yayınlıyorlar zaten. basına düşmesi bence matah bir şey değil. bu transfer sezonu özelinde bence en kral yönetimin 1 numaralı adamı bile batırırdı orası ayrı. ama şu an 3 ayda ben %100 dediği doğru çıkan bir şey görmedim. abartılıyor. eski tier 1'ler yok.

Deniz zorlunun ruyalari hulyalari gercek oldu deriz böyle birsey olursa

leao hk

Tutarsızlık, çaba eksikliği, uyum sağlama isteksizliği, bireysel düzeyde pek bir şey başaramamış olmasına rağmen epey bir üstünlük kompleksi, çok yüksek maaş talepleri ve bir de oldukça yüklü bir bonservis bedeli istememiz, bu da onu çoğu kulüp için "doğrudan ilk on bir oyuncusu" bütçesine sokuyor, "yedekte bulundurmak iyi olur" bütçesine değil. Her şey bir araya getirildiğinde, herhangi bir kulüp için pek de cazip bir anlaşma değil.

Oyun tarzı olarak Rashford'a çok benziyor; Rashford sadece bir yaş büyük, o da yüksek maaş alıyor ve sadece 40 milyona alınabiliyordu. Üstelik homegrown ve Premier League'de kendini kanıtlamış olma gibi ekstra avantajları da var.

Rashford'a o fiyatta kimse talip olmuyorsa, kimse Leao'ya 60 milyon vermeyecektir.

Yıldan yıla gerilemiş, pek de iyi olmayan ve teknik direktörün çok açık bir şekilde gözden çıkardığı bir oyuncuya 60 milyonluk teklif gelmiyor? Şaşırdım doğrusu!

Geri koşmayan birine kimse o kadar para ödemez.

60 milyon delilik.

Ben de maç başı bir koşu yaparım, geriye koşmam, birkaç tane çalım deneyip topu bütün maç kaybederim bunun onda biri fiyatına.

Pazarlığa açığım duyurulur!

HQMaCcPXEAAJ-Wt.webp

Sarr Torreira yerine gelmeli. Devre arasinankadar Lemina götürsün, Lesley patlama yapmazsa devre arasi yollarsin ve adam gibi bir U23 ön libero cekersin. Lemina o dönem gitmeyi isterse, ona göre iki adam alirsin o zaman

Rashford yorumu doğru, o profil birini isteyen yarı fiyatına Rashford’a gider ama onun da maaşı yüksek.

Leao’yu alıp 4231 oynamak aptallık olur 433e dönüp kanatlara özgürlük vermek gerekir savunma özelinde.

hocam emre kaplan fransa hattından transfer bekliyorum diyip ismaile sarr'dan bahsediyordum diye alıntı attı bugün. medyadaki adamlar bunlar yani popüleriteye göre düşen haberi yayınlıyorlar zaten. basına düşmesi bence matah bir şey değil. bu transfer sezonu özelinde bence en kral yönetimin 1 numaralı adamı bile batırırdı orası ayrı. ama şu an 3 ayda ben %100 dediği doğru çıkan bir şey görmedim. abartılıyor. eski tier 1'ler yok.
Basin dedigim bizimki degil. Baksana almanlar baya girdi demirovic haberlerini

Bizim basina bakma zaten watsapptan haber alip giriyorlar

Kaanimiz varya admirim. Panik anlarinda cami kirip sahaya atariz
İşin şakası bir yana geçen yıl ŞL maçlarının alayında iyidi Lemina, o etkiyi Sarr vermez defansif anlamda.

Muhtemelen olmaz o değişim de işte olursa.

İşin şakası bir yana geçen yıl ŞL maçlarının alayında iyidi Lemina, o etkiyi Sarr vermez defansif anlamda.

Muhtemelen olmaz o değişim de işte olursa.
abi içimden geçeni söylüyorum sarr + çalhanoğlu yapacağız son 10 gün lemina %100 gidecek son lig maçında da oynadığı dakikalarda çok hantal/uyuşuk geldi bana anlaşılamamış bir şeyler var biraz taraftar baskısıyla zorlamalar oldu o transferde

Hazır 8.5 rolüne uygun Batrakov da alınmışken, tam da ihtiyacımız olan 4-3-3 ün skorer oyun kurucu kanat forveti olarak Hauge neden düşünülmez acaba? İsmi geçen 4 katı maliyetli adamların hiçbirinden geri kalmaz kanısındayım. Adam homesick olduğunu kabullendi de artık yerinden kıpırdamak istemiyorsa bilemem ki futbola dair profesyonel bir konumum yok sonuçta. Olgun oyuncu isimleri geçtiği için bahsettim; bana kalsa kaliteli bir U23 olmalı kanat tercihi...

Geri
Üst Alt