- 31 Ağustos 2021
- 71.507
- 51.172
- 3.843
Her yoneticinin ucagi var masallah.
Edit: yokmus, hasanin postu sonradan geldi.
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sıkıntıdan ona buna SARRıyoruz
Yanlışın var hocam kargo uçağı kodu eskiden kullanılıyor. Bu uçak aktif olarak özel jet olarak kullanılıyor. Araştırdım dün. Dediğim gibi önce londra sonra leipzig'e gitmiş uçak.Her yoneticinin ucagi var masallah.
Edit: yokmus, hasanin postu sonradan geldi.
Yazin oluyor afrika kupasi artik diye biliyorumAfrikasaray olacağız bu gidişle. Afrika kupası zamanı ne yapmayı düşünüyor bu dursun. Gerçi aklına bile gelmemiştir
Düzenleme yapıldı mı bilmiyorum ama yinede bu kadar Afrikalı olması pek iyi bir durum değil benceYazin oluyor afrika kupasi artik diye biliyorum
Lemina gitmesin zaten; takimdaki tek gercek 6 numara. Sarr o bolgenin oyuncusu degil; Lesley’i saymiyorum bile.
Bence ya Sara gitsin yada guvenebilecegimiz 23 alti bir sag bek alinip Sallai satilsin.
Torreira, Lemina ve gelirse Sarr lig ve sampiyonlar ligi icin lazimlar.
Sara ligde faydali oluyor ama onun yaptigi isleri Batrakov yapar insallah
Lemina gitmesin zaten; takimdaki tek gercek 6 numara. Sarr o bolgenin oyuncusu degil; Lesley’i saymiyorum bile.
Bence ya Sara gitsin yada guvenebilecegimiz 23 alti bir sag bek alinip Sallai satilsin.
Torreira, Lemina ve gelirse Sarr lig ve sampiyonlar ligi icin lazimlar.
Sara ligde faydali oluyor ama onun yaptigi isleri Batrakov yapar insallah.
Afrika kupasından ziyade takım içi dengeler için 2 Afrika 2 Güney amerikalıdan fazlası tehlikeliAfrikasaray olacağız bu gidişle. Afrika kupası zamanı ne yapmayı düşünüyor bu dursun. Gerçi aklına bile gelmemiştir
Muslera varken futbolcu cennetinden bir Sarachi’yi çözebilmişsin, Davinson varken anca Cuesta getirmişsin ki Kolombiyalı oyuncuların alayı bizim oyunumuza uygun.Yukarida biri yazmis, takimi hep Afrikali oyuncularla doldurmak dogru degil. (AFCON'dan bagimsiz)
Biraz daha Guney Amerika'dan oyuncu bakmamiz lazim, bunun sebeplerini daha oncede soylemistim.
Gunaydin bu arada..
Emin degilim ben de tam ama kis ortasindan kalkti diyebaklimda kalmis. Hep oyle mi olacak emin degilimDüzenleme yapıldı mı bilmiyorum ama yinede bu kadar Afrikalı olması pek iyi bir durum değil bence
Iste onlari buldun mu kapacaksin, zaten Enciso niye 30 milyon euro'ya alinmadi ben cozemedim bu piyasada bana cok gelmedi fiyati ayrica cok genc oyuncu.Muslera varken futbolcu cennetinden bir Sarachi’yi çözebilmişsin, Davinson varken anca Cuesta getirmişsin ki Kolombiyalı oyuncuların alayı bizim oyunumuza uygun.
Kimi bulup da getireceksin; taş gibi Enciso vardı ona bile burun kıvırıldı, tam bizlik adamdı.
Lucumi alınırdı geçen sene belki de Cuesta yüzünden çekinildi bence. Bir de 28 m euro fesih bedelinden vazgeçmedi Bologna.Iste onlari buldun mu kapacaksin, zaten Enciso niye 30 milyon euro'ya alinmadi ben cozemedim bu piyasada bana cok gelmedi fiyati ayrica cok genc oyuncu.
En azindan Guney Amerika'ya gitmesekte Avrupa icinde Guney Amerikali oyuncu grubuna bakabilirler. Lucumi 18 milyon euro'ya Juventus yapti, sol stoper arayip dururlar simdi.
Katilmiyorum. Bu sürekli negatif hava pompalayan ortami da anlamiyorum. Sansasyonel transfer = basari kafasinin yanlis oldugunu bu yeni nesiin kafasina vura vura ögretecektir bu takim. 3 rakibin sansasyonel transfer yapti ve ileriye giden sadece bir nebze Besiktas. Hala rakiplerinde Osimhen Sane Baris Yunus Torreira Davinson Apo gibi adamlara kafa tutmaya yakin olan bile yok. Bu saydiklarimi alabilmek icin rakiplerin kendini bicaklar. Transfer taraftarlarina inat yine domine edecegiz ligi.ne derseniz deyin tadimiz kacti
bu sene sampiyonluk cok zor
. icardi surecinin uzamasi
. lemina sozlesmesi
. ultraslan lideri
. sahanin tarla gibi olmasi
. para akisinin olmamasi
. kose yazisi
. transferde gec kalmamiz
. toreiranin zam ayaklari
. sponsorluklarin uzamasi
Bizimkilerde mantık aramak zor birşey.Lucumi alınırdı geçen sene belki de Cuesta yüzünden çekinildi bence. Bir de 28 m euro fesih bedelinden vazgeçmedi Bologna.
Ben ek çok Arias niye alınmadı onu anlamıyorum, tam bizlik adamdı hem orta saha hem kanatta kullanırdık.
Kolombiya, Şili, Uruguay, Ekvador buraları araştırmak lazım.