Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .

Bu elemani gram istemiyorum.İstiyorsa bonservisi elinde olsun yine istemem.İcardiden sonra ayni seviye oyuncu beklemedik zaten ama en azindan u23 kontejaninda Franculini Ponomarenko gibi hem gelecekte satis yapilacak hem ilk 11 i zorlayacak forvet istedik.Ayrica sen Martinelli Leao dedikten sonra Demirovic felan aldiginda ve taraftari bu kadar bekletmissin bunun adi isbilmezliktir.Pape Mata Sarr suan adi gecenlerde en cok istedigim oyuncu cunku Demirovici aldiginda elin kolun baglaniyor.

Afrikasaray olacağız bu gidişle. Afrika kupası zamanı ne yapmayı düşünüyor bu dursun. Gerçi aklına bile gelmemiştir

Lemina gitmesin zaten; takimdaki tek gercek 6 numara. Sarr o bolgenin oyuncusu degil; Lesley’i saymiyorum bile.
Bence ya Sara gitsin yada guvenebilecegimiz 23 alti bir sag bek alinip Sallai satilsin.
Torreira, Lemina ve gelirse Sarr lig ve sampiyonlar ligi icin lazimlar.
Sara ligde faydali oluyor ama onun yaptigi isleri Batrakov yapar insallah

Lemina gitmesin zaten; takimdaki tek gercek 6 numara. Sarr o bolgenin oyuncusu degil; Lesley’i saymiyorum bile.
Bence ya Sara gitsin yada guvenebilecegimiz 23 alti bir sag bek alinip Sallai satilsin.
Torreira, Lemina ve gelirse Sarr lig ve sampiyonlar ligi icin lazimlar.
Sara ligde faydali oluyor ama onun yaptigi isleri Batrakov yapar insallah.

Gitsin artik yaw simarik topcu gormekten usandik keske Toreira da gitse de onun yerine de 6 no alsak..

ne derseniz deyin tadimiz kacti
bu sene sampiyonluk cok zor

. icardi surecinin uzamasi
. lemina sozlesmesi
. ultraslan lideri
. sahanin tarla gibi olmasi
. para akisinin olmamasi
. kose yazisi
. transferde gec kalmamiz
. toreiranin zam ayaklari
. sponsorluklarin uzamasi

Okan bu çocuğa da şutu yasaklayacak bak görürsünüz. 3 ay sonra şut çekmeden maç bitirir kıvama gelecek. Sara sane yunus barış apo hiçbiri şut çekmiyor. Mertens bile çok az şut çekiyordu

Sukunet ve beklentisiz bir sekilde bakip cikiyorum konuya fakat. Pap sarr onu gonderemedik bunu gonderemedik vs gibi sacma sapan bahanelerin ardina siginilip alinmaz ise kayisi kopartir ana avrat soverim.

Yukarida biri yazmis, takimi hep Afrikali oyuncularla doldurmak dogru degil. (AFCON'dan bagimsiz)

Biraz daha Guney Amerika'dan oyuncu bakmamiz lazim, bunun sebeplerini daha oncede soylemistim.

Gunaydin bu arada..
Muslera varken futbolcu cennetinden bir Sarachi’yi çözebilmişsin, Davinson varken anca Cuesta getirmişsin ki Kolombiyalı oyuncuların alayı bizim oyunumuza uygun.

Kimi bulup da getireceksin; taş gibi Enciso vardı ona bile burun kıvırıldı, tam bizlik adamdı.

Muslera varken futbolcu cennetinden bir Sarachi’yi çözebilmişsin, Davinson varken anca Cuesta getirmişsin ki Kolombiyalı oyuncuların alayı bizim oyunumuza uygun.

Kimi bulup da getireceksin; taş gibi Enciso vardı ona bile burun kıvırıldı, tam bizlik adamdı.
Iste onlari buldun mu kapacaksin, zaten Enciso niye 30 milyon euro'ya alinmadi ben cozemedim bu piyasada bana cok gelmedi fiyati ayrica cok genc oyuncu.

En azindan Guney Amerika'ya gitmesekte Avrupa icinde Guney Amerikali oyuncu grubuna bakabilirler. Lucumi 18 milyon euro'ya Juventus yapti, sol stoper arayip dururlar simdi.

Iste onlari buldun mu kapacaksin, zaten Enciso niye 30 milyon euro'ya alinmadi ben cozemedim bu piyasada bana cok gelmedi fiyati ayrica cok genc oyuncu.

En azindan Guney Amerika'ya gitmesekte Avrupa icinde Guney Amerikali oyuncu grubuna bakabilirler. Lucumi 18 milyon euro'ya Juventus yapti, sol stoper arayip dururlar simdi.
Lucumi alınırdı geçen sene belki de Cuesta yüzünden çekinildi bence. Bir de 28 m euro fesih bedelinden vazgeçmedi Bologna.

Ben ek çok Arias niye alınmadı onu anlamıyorum, tam bizlik adamdı hem orta saha hem kanatta kullanırdık.

Kolombiya, Şili, Uruguay, Ekvador buraları araştırmak lazım.

ne derseniz deyin tadimiz kacti
bu sene sampiyonluk cok zor

. icardi surecinin uzamasi
. lemina sozlesmesi
. ultraslan lideri
. sahanin tarla gibi olmasi
. para akisinin olmamasi
. kose yazisi
. transferde gec kalmamiz
. toreiranin zam ayaklari
. sponsorluklarin uzamasi
Katilmiyorum. Bu sürekli negatif hava pompalayan ortami da anlamiyorum. Sansasyonel transfer = basari kafasinin yanlis oldugunu bu yeni nesiin kafasina vura vura ögretecektir bu takim. 3 rakibin sansasyonel transfer yapti ve ileriye giden sadece bir nebze Besiktas. Hala rakiplerinde Osimhen Sane Baris Yunus Torreira Davinson Apo gibi adamlara kafa tutmaya yakin olan bile yok. Bu saydiklarimi alabilmek icin rakiplerin kendini bicaklar. Transfer taraftarlarina inat yine domine edecegiz ligi.

Lucumi alınırdı geçen sene belki de Cuesta yüzünden çekinildi bence. Bir de 28 m euro fesih bedelinden vazgeçmedi Bologna.

Ben ek çok Arias niye alınmadı onu anlamıyorum, tam bizlik adamdı hem orta saha hem kanatta kullanırdık.

Kolombiya, Şili, Uruguay, Ekvador buraları araştırmak lazım.
Bizimkilerde mantık aramak zor birşey.

Son günlerde çıkan haberlere bakınca kaç tane farklı oyunculara teklif götürüyorlar.

Geçmiş dönemlerde istedikleri oyuncuların şuan ismi hiç geçmemesi tuhaf.

Geri
Üst Alt