Ulaş Yiğit
Parçalı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 3.992
- 3.910
- 698
Tolgahan'a göre oktu bu transfer :dAnd Martinelli Goes to İnter . .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tolgahan'a göre oktu bu transfer :dAnd Martinelli Goes to İnter . .
Pl dekilerine 50 Mio cekmislerRichard rios neden düşünülmüyor Davinson torr ile falanda uyumlu olur
"Onay cikmadi, cift baslilik, baskan istemedi"Tolgahan'a göre oktu bu transfer :d
olacağı görür gibiyiz. Tamam hadi bu sene kendini ver , affettik seni , antremanlara devam aslanım .Milan sahibi Gerry Cardinale, bugün Rafa Leao ile görüşecek.
Milan 60M€ istiyor; 50M€’nun altına inmeyi düşünmüyor.
Masadaki tek somut teklif Galatasaray’a ait ancak 40M€’yu aşmadı (Corriere dello Sport)
ngaha bu sene oynamayacak zaten kral bence kiralanması gelişimi adına iyi. ama düzgün bir yere kiralanması lazım.Lesley isiyle cok fena sivadi yonetim...faturasi nhagaya patlayacak
Neden boyle diyorum sahaya adam gibi cikmadan cunku pape sarr muhabbeti var. "Lesleyi getirdik ya neden alalim" gibi gorus yok belliki
Ona itirazim yok ben su zamana kadar corum maci dahil sure almamis olmasina kizginim.ngaha bu sene oynamayacak zaten kral bence kiralanması gelişimi adına iyi. ama düzgün bir yere kiralanması lazım.
tamam kadirzaten 60-70 milyonlar konusuluyordu
pek mantikli gelmedi
Ligde tek rakibimiz kısıtlı kadromuzRakiplerin çoğunu izledim özellikle bjk ve fbyi. Medyada abartıldığı kadar etkili oyunları yok. Özellikle bjknin oynadığı oyunu büyük takımlarla oynamadan net bir yorum yapmak doğru olmaz ama bana Salih Özcan güzellemeleri Orkun güzellemeleri falan çok komik geliyor. İlk maçta puan kaybı yapmış olsak da ligde çok zorlanacağımızı sanmıyorum. Çünkü gerçekten çorum maçında bile eksikliklere rağmen kötü değildi oyun. Bizim şu an en önemli eksiğimiz beklerin hücuma katkısının zayıf olması ve ortadan rakipleri delememiz. Kanatların daha rahat alan bulabilmesi için oyunu kenarlara yığmaktan çok orta sahayı daha hızlı geçiş yaparak ve uzaktan şut tehdidi sağlayarak oyunu geliştirmemiz.
Ya da leao inatla EPL falan ariyor milana " gs ile anlasin" falan demeden.Leao işinin oluru yok gibi sanırım Arsenal 50 de diretiyor martinelli için milanda leaoya 50 istiyor o parayı alıp oraya verme derdindeler