Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
Lesley isiyle cok fena sivadi yonetim...faturasi nhagaya patlayacak

Neden boyle diyorum sahaya adam gibi cikmadan cunku pape sarr muhabbeti var. "Lesleyi getirdik ya neden alalim" gibi gorus yok belliki

Milan sahibi Gerry Cardinale, bugün Rafa Leao ile görüşecek.

Milan 60M€ istiyor; 50M€’nun altına inmeyi düşünmüyor.

Masadaki tek somut teklif Galatasaray’a ait ancak 40M€’yu aşmadı (Corriere dello Sport)
olacağı görür gibiyiz. Tamam hadi bu sene kendini ver , affettik seni , antremanlara devam aslanım .

1787299613088.webp

yav glasner adamı oynatıyordu sen kimsin düşürecen takımı neyin şovu yani sal adamı gelsin yallah lens'e geri seneye haydi dua et hull,coventry falan garanti düşecek yani de 1 takımlık yer var orada

zaten 60-70 milyonlar konusuluyordu

pek mantikli gelmedi

Lesley isiyle cok fena sivadi yonetim...faturasi nhagaya patlayacak

Neden boyle diyorum sahaya adam gibi cikmadan cunku pape sarr muhabbeti var. "Lesleyi getirdik ya neden alalim" gibi gorus yok belliki
ngaha bu sene oynamayacak zaten kral bence kiralanması gelişimi adına iyi. ama düzgün bir yere kiralanması lazım.

neyse sarrlar sagasi bittigine göre gerceklere dönme vakti

Lemina, Ugochuk, Torreira, Nhaga

Corriere dello Sport'a göre Inter Milan , Arsenal'in kanat oyuncusu Gabriel Martinelli için son dakika hamlesi yapmayı düşünüyor .

Rapora göre Inter, yaratıcı, tahmin edilemez ve bire bir pozisyonlarda etkili olabilen bir hücum oyuncusu transfer etmeyi düşünüyor. Brezilya'dan gelen haberlerde Martinelli'nin Milan'a transferiyle ilgili söylentiler yer alıyor.

Arsenal, hücum hattının sol kanadını güçlendirmek amacıyla Brezilyalı milli oyuncu için gelen teklifleri değerlendirmeye hazır. Martinelli, Galatasaray'a transfer teklifini zaten reddetti ve Emirates'te kalmayı tercih ediyor.

-Yahoo Sports.

Rakiplerin çoğunu izledim özellikle bjk ve fbyi. Medyada abartıldığı kadar etkili oyunları yok. Özellikle bjknin oynadığı oyunu büyük takımlarla oynamadan net bir yorum yapmak doğru olmaz ama bana Salih Özcan güzellemeleri Orkun güzellemeleri falan çok komik geliyor. İlk maçta puan kaybı yapmış olsak da ligde çok zorlanacağımızı sanmıyorum. Çünkü gerçekten çorum maçında bile eksikliklere rağmen kötü değildi oyun. Bizim şu an en önemli eksiğimiz beklerin hücuma katkısının zayıf olması ve ortadan rakipleri delememiz. Kanatların daha rahat alan bulabilmesi için oyunu kenarlara yığmaktan çok orta sahayı daha hızlı geçiş yaparak ve uzaktan şut tehdidi sağlayarak oyunu geliştirmemiz.
Ligde tek rakibimiz kısıtlı kadromuz

Leao işinin oluru yok gibi sanırım Arsenal 50 de diretiyor martinelli için milanda leaoya 50 istiyor o parayı alıp oraya verme derdindeler

Milan son günlere kadar bekler sonra çerez parasına bile kiralar Leao'yu. Onlar için Leao bir sorun, elden çıkarmak isteyecekler. Fb - Gs rekabetini kaşıyıp şark kurnazlığı yaptılar ama elde patladı. Gs harici talibi yok gibi.

Geri
Üst Alt