Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haziran ayinda demiştim ki bunlar kimseyi almayacak ne yazık ki zaman beni haklı çıkardı Dubois seferovic ve oliveira da nasıl oldu bilmiyorum kendi kendilerini transfer etti heralde

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
almaya yaklaştık aslında. adı bize yazılan dosların transfer sürecini özetledim kendimce

6
grillitsch-malum
normann-ciddi haber çıkmadı-istesek alırız
onana-pahalı porto falan istiyor 9m-alamayız muhtemelen
mendy-:crushed:-almayalım
bazoer-bedava ama ciddi girişim olmadı birkaç yerde yazıldı sadece-istesek alırız
arambarri-pahalı-alamayız
raskin-?-fikrim yok
torreira-pahalı trye gelmek istemiyor-alamayız
bakayoko-belli değil-alma ihtimalimiz var

6/8
pijanic:crushed:-almayalım
carvalho-trye gelmek istiyor ama pahalı-alabiliriz/alabilirdik
hadziahmetovic-pahalı-almayalım
diawara-:crushed::crushed::crushed::crushed:-almayalım
xeka-bedava ama f/p açısından bile sönük kalabilir-istesek alırız
gueye-trye gelmek istemiyor-alamayız
midtsjø-malum-
gagliardini-ciddi haber çıkmadı
fernando-neden almadık bilmiyorum

Bugün erden bey konuşurken griliş üzerine laf lafı açtı youtubeda skills izleyip oyuncunun hayranı olunuyo ama whyscoutta falan maçını bi izliyosun oyuncu aslında öyle biri değil gibi bişey söyledi

Ya grili menajer önerdi menajerlerin kucağındayız bizim listedekileri alamadık

Yada bunlar grili bonservsi elinde ve piyasa değeri yüksek diye youtubedan izleyip alalım dediler sonra okan mokan izledi aradığımız adam bu değil dedi vazgeçtiler

İki durumda vahim

Hay yapacaginiz işe. Saçın kardeşim klubun parasını saciyorsaniz, başka hangi klüp var bu kadar kabız gibi transfer süreçleri geçiren. Yok dik duruş yok menejer fiyatı düşürme yok 2 maç daha oynayıp oyuncu alma. Paran varsa verirsin alırsın oyuncuyu yoksa yok deyin millet nasıl yapıyor transferi bizden çok borcu olan takımlar 2 günde tak tak yapıyor transferi.
Kaç sezondur anirmadigimiz kaldı bir 6 numara için hala hikaye anlatıyorlar ya.
Yok oynucakmis da gelecekmiş kıçı kırık miço. Bu ne be.

Yapacağınız ilk iş önce şu ortasahayi cozmekti sonra gerisini fırsat geldikçe kollamakti siz tam tersini yapiyorsunuz. 1 2 milyonun hesaplarını yaparken sezonları atıyoruz çöpe hala ders almadık akillanmadik yazık ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt