Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 29.933
- 22.688
- 1.388
Yokmus oyle biri gotumden sallamisim. Ertugrul diye biri zamaninda sikeyle Bolu'ya sattiklari ama alamamislar geriKimdi o ya? Unuttum ben.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yokmus oyle biri gotumden sallamisim. Ertugrul diye biri zamaninda sikeyle Bolu'ya sattiklari ama alamamislar geriKimdi o ya? Unuttum ben.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Bulmussun bulandiriyorsun diyeceksiniz benim cok cok begendigim bir adamdir ama Torreira uclu orta sahalarda harika oynayip ikili orta sahalarda sonuk kalan bi adam ya da ben izledigimde bana oyle gorundu hep (bol bol Arsenal ve Fiorentina izledim oynadigi donemlerde). Oliveira icin ise tam tersi gecerli. Belki de Arsenal'de olmamasinin sebebi partnerinin Xhaka olmasiydi ama dusunmeye deger
Ben de öyle düşünüyorum hocam önce kongre kurul vb . Sonra iş ve islemlerYani bi evander kac aydir nasil alinamiyor onu anlayamiyorum
Resmen yetki kurulunu bekliyorlar
Geri kalan hersey bahaneoglubahane
Yetkiyi alirsa haftaya en az 4 transfer gelir ahan buraya yaziyorum
Evander gelmesin tesekkur ederim. 6m bile cok ama benim cikacagim son rakam olurdu. Maasi da az degil ki 1.5m diyorlar. Istemeztorreira evander olursa 3lü de oynarız
yakup çınarın twiti gordun mu reisEvander gelmesin tesekkur ederim. 6m bile cok ama benim cikacagim son rakam olurdu. Maasi da az degil ki 1.5m diyorlar. Istemez
Gormedim ama gorsem de inanmam. Gelmiyor diyorsa inanmak isterimyakup çınarın twiti gordun mu reis