Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nerde lan transferler😑

Bulmussun bulandiriyorsun diyeceksiniz benim cok cok begendigim bir adamdir ama Torreira uclu orta sahalarda harika oynayip ikili orta sahalarda sonuk kalan bi adam ya da ben izledigimde bana oyle gorundu hep (bol bol Arsenal ve Fiorentina izledim oynadigi donemlerde). Oliveira icin ise tam tersi gecerli. Belki de Arsenal'de olmamasinin sebebi partnerinin Xhaka olmasiydi ama dusunmeye deger

Yani bi evander kac aydir nasil alinamiyor onu anlayamiyorum

Resmen yetki kurulunu bekliyorlar

Geri kalan hersey bahaneoglubahane

Yetkiyi alirsa haftaya en az 4 transfer gelir ahan buraya yaziyorum

Nasıl bir enkazsa, takımın yarısı değişti ama şu kadro ilk 5 i zorlar anca inanılmaz yav.

Stoper geldi ( gerçi tartışılır)
Sağ bek geldi banko oynar
Sağ açık ( yeni sayılır)
Oliveira ( bence en iyi transfer)
Seferoviç ( iyi oyuncu)

Bulmussun bulandiriyorsun diyeceksiniz benim cok cok begendigim bir adamdir ama Torreira uclu orta sahalarda harika oynayip ikili orta sahalarda sonuk kalan bi adam ya da ben izledigimde bana oyle gorundu hep (bol bol Arsenal ve Fiorentina izledim oynadigi donemlerde). Oliveira icin ise tam tersi gecerli. Belki de Arsenal'de olmamasinin sebebi partnerinin Xhaka olmasiydi ama dusunmeye deger

torreira evander olursa 3lü de oynarız

TS yalan degilse Chalobah & Batshuayi paketi yapiyormus. Grillitsch icin de ugrasacaklarmis. Bu uyuz Avci kesin Avrupa'da rotasyon falan yapar bunlar yine en buyuk sampiyonluk adayi gibi duruyor. Konya'yi da begendim

sefer
kerem sergio veiga yunus
andre
pva bardakcı nelsson dubois

iki transfere seviye atlar takım ama tuzlu olur

Adam hiçliği ve yokluğu, olan bir şey olursa da big bang'in gerçekleşebileceğini, ama olan bir şeyin olmaması sonucu hiçliğin uzunca bir süre hiç olarak kalacağını ve hiçlikten çıkışın bir şey olmadan mümkün olamayacağını anlatmaya çabalamış.

Hiçliği bu kadar güzel tarif eden bir tek Michio Kaku var. Kuantum FC takımını bu yıl zor günler bekliyor. :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt