Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.656
- 109.483
- 4.878
palmerias maçlarına biraz baktım başta sevmemiştim ismi çıkınca ama scarpa da fena adam değilmiş. beleşe kapsak iyi iş olurmuş ama coktan kacmıs o gemi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok tuhaf zamanlardayız.ilginç şeylere gebe bir dönem.
yok forv arkası gibi
öylesine yazdım yav,bişey olacagından değil.ama transferde sürprizler bekliyorumiyi mi kötü mü
Transferi kesinleşmiş mi?..İsmi geçen 10 numara adayları arasında en çok bunu beğenmiştim. Gerektiğinde sağ kanat rotasyonuna katılabilecek, duran topları da iyi kullanan bir solak olması avntajları idi...palmerias maçlarına biraz baktım başta sevmemiştim ismi çıkınca ama scarpa da fena adam değilmiş. beleşe kapsak iyi iş olurmuş ama coktan kacmıs o gemi
N.Forrestla protokol imzalandigi konusuluyor. Kesin gibiTransferi kesinleşmiş mi?..İsmi geçen 10 numara adayları arasında en çok bunu beğenmiştim. Gerektiğinde sağ kanat rotasyonuna katılabilecek, duran topları da iyi kullanan bir solak olması avntajları idi...
Araya girilesi biriN.Forrestla protokol imzalandigi konusuluyor. Kesin gibi

Ya ben ali akman dışında forvet gelmez diyordum bizimkiler sefer tarzı bir tane daha diyor![]()
arnatuovic ya da moise kean.ama moise kean 2 gol atmış hazırlık macında.zorlaşıyorYa ben ali akman dışında forvet gelmez diyordum bizimkiler sefer tarzı bir tane daha diyor![]()
Dunya Kupasi'nda oynamak istedigi icin Bundesliga'ya gider. Leipzig deniyordu hattaTimo werner yi chelsea göndermek istiyomus ve bikac alman takimi talipmis ram aradigimiz ikinci forvet modeli.muhtemelen leverkusen franfurt gibi takimlar talip bana imkansiz gibi gelmiyo sponsor transferi olabilir
Araya girilesi biri
Imzaladi diye biliyorum. Mobildeyim ceviriden bakamiyorum ama haber buAraya girilesi biri