Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
palmerias maçlarına biraz baktım başta sevmemiştim ismi çıkınca ama scarpa da fena adam değilmiş. beleşe kapsak iyi iş olurmuş ama coktan kacmıs o gemi

palmerias maçlarına biraz baktım başta sevmemiştim ismi çıkınca ama scarpa da fena adam değilmiş. beleşe kapsak iyi iş olurmuş ama coktan kacmıs o gemi
Transferi kesinleşmiş mi?..İsmi geçen 10 numara adayları arasında en çok bunu beğenmiştim. Gerektiğinde sağ kanat rotasyonuna katılabilecek, duran topları da iyi kullanan bir solak olması avntajları idi...

yalnız bu pedroda josef gibi cortlayabilir yav.ciddi sakatlık durumları var herifin,kasımdan itibaren.hatta bu fb doktorları dikkatli olsa iyi olur.iyiki almadık der miyiz bilemedim:rolleyes: çok fena kareler yemiş haritada,hepsi de marsa-venüse:sick:

Timo werner yi chelsea göndermek istiyomus ve bikac alman takimi talipmis ram aradigimiz ikinci forvet modeli.muhtemelen leverkusen franfurt gibi takimlar talip bana imkansiz gibi gelmiyo sponsor transferi olabilir

bence hayırlısı kimse o gelsin.öyle pedro gelsin falan demekle olmayacak bu işler.sakatlıklar,erden timurun bahsettiği karakter meselesi önemli

Ya ben ali akman dışında forvet gelmez diyordum bizimkiler sefer tarzı bir tane daha diyor

Timo werner yi chelsea göndermek istiyomus ve bikac alman takimi talipmis ram aradigimiz ikinci forvet modeli.muhtemelen leverkusen franfurt gibi takimlar talip bana imkansiz gibi gelmiyo sponsor transferi olabilir
Dunya Kupasi'nda oynamak istedigi icin Bundesliga'ya gider. Leipzig deniyordu hatta

Allahtan sıradan goller atmış.tam bi ayıboğan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt