- 18 Temmuz 2009
- 81.781
- 238.797
- 5.093
Ona niye net 3.5 vermiş Juve gibi cimri kulüp yav3.5net alıyor reis mümkansız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ona niye net 3.5 vermiş Juve gibi cimri kulüp yav3.5net alıyor reis mümkansız
Botheim alacakları ödenmediği için tek taraflı fesih yaptı . Transferi fifalik olduBeka Beka 'yi çok iyi paraya kapatmişlar. Üstelik Rus kulübüne verilmiş bir 12 milyon var.
Aklıma şu soru geliyor Botheim transferi nasıl bedelsiz gerçekleşti?
G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Boteim 'i zaten 7,5'e almıştı Ruslar.Savas durumu nedeniyle en fazla o parayı öderler.Cikis maddesi 20 m felan ama normal bir süreçte o rakamlar ödenirdi.Ayrica ilk aşamada transfer bedava, dava felan 1,5-2 sene sürse ancak o paraları verecekler, zaten o süre içinde 20-30'a başka takıma satarlar.Cok iyi oyuncu.Beka Beka 'yi çok iyi paraya kapatmişlar. Üstelik Rus kulübüne verilmiş bir 12 milyon var.
Aklıma şu soru geliyor Botheim transferi nasıl bedelsiz gerçekleşti?
G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ona niye net 3.5 vermiş Juve gibi cimri kulüp yav
Belki sabaha tekrar kalkar.Torreira yatti
Ona niye net 3.5 vermiş Juve gibi cimri kulüp yav
aynen üstatNet mi
Juve en çok maaş veren kulüpler sıralamasında ilk 5 de idi admınOna niye net 3.5 vermiş Juve gibi cimri kulüp yav
Beni böyle boş işler üzmez Sergey, Seferovic'in sakatlanması gibi durumlar üzer şu anki koşullarda.niye mod düşsün yav.sen üzüldün diye şimdi ben üzüldüm.alırız torreirayı
transfer haberleri sızınca bizim yönetim :yaw arsenalden topcu alıyorsun sızmama ihtimali var mı? geçelim o işleri
Birisi de dememiş mi 50 milyona aldıkları Mesut 'u bedavaya verdiler diye.Takimda düşünmüyorlarsa yıllık ücretinden çıkmak için bile bedavaya verebilirler.Haberimiz yok deyin bilmiyoruz deyin, eyvallah der geceriz, illa her bokuda bilin demiyoz. Ama yok zormuş, yönetim rahatsızmış, 10 gündür uğraşıyorlarmış falanmış filanmış, 28 e almışlar ucuza bırakmazlarmış yok 4,5 milyon alıyomuş zart zurt. Salak falan sanıyorlar herhalde insanları. Sözleşmesinin son senesinfe kiraya verdikleri takım bile 12 milyon vermemiş, Samptoria dan 8 istemişler vermemişler, biz 7 ye bitirince mi anormal oluyor.
Dünyada transfer yapan tek kulüp biziz, haber sızınca yapamıyormuşuz. Tüm dünya girdi haberi bizim mallar kıvırma peşinde.mal derken haberi alamayıp kıvıranları kastettimhaber sızdığı için narin yöneticilerimiz incinmiş bu erden bey de amma hassas. Ne zannediyor bu menajer işlerini bu![]()