Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beka Beka 'yi çok iyi paraya kapatmişlar. Üstelik Rus kulübüne verilmiş bir 12 milyon var.
Aklıma şu soru geliyor Botheim transferi nasıl bedelsiz gerçekleşti?

G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Boteim 'i zaten 7,5'e almıştı Ruslar.Savas durumu nedeniyle en fazla o parayı öderler.Cikis maddesi 20 m felan ama normal bir süreçte o rakamlar ödenirdi.Ayrica ilk aşamada transfer bedava, dava felan 1,5-2 sene sürse ancak o paraları verecekler, zaten o süre içinde 20-30'a başka takıma satarlar.Cok iyi oyuncu.

Haberimiz yok deyin bilmiyoruz deyin, eyvallah der geceriz, illa her bokuda bilin demiyoz. Ama yok zormuş, yönetim rahatsızmış, 10 gündür uğraşıyorlarmış falanmış filanmış, 28 e almışlar ucuza bırakmazlarmış yok 4,5 milyon alıyomuş zart zurt. Salak falan sanıyorlar herhalde insanları. Sözleşmesinin son senesinfe kiraya verdikleri takım bile 12 milyon vermemiş, Samptoria dan 8 istemişler vermemişler, biz 7 ye bitirince mi anormal oluyor.

Frey'in gelmesini Fb ile olan şampiyonluk maçında atacağı golle bizi şampiyon yapma ihtimalini düşündüğüm için istiyorum :D Fb'de 22 maça çıkmış 11 tanesinde ilk 11 başlamış ve 5 gol ve 1 asistle oynamış.Fb taraftarları da golcülerin en az 20 tane gol atmasını istiyolar ama oynatmıyolar.Seferovicle burda coşabilir gelirse.Aklımda Antwerp'e gitmeden önce Rizespor maçında etkili oynamıştı diye kalmış ve ek olarak Uefa Avrupa Ligi'nde de etkili bi performans göstermişlerdi Valbuena ile birlikte..

Son düzenleme:
@Keramettin TANRIVERDİ @Emre Ersoy As Marca hesabını da yasaklayın bence. Zaten hesaplarına girdiğinizde ne kadar bozuk oldukları çok belli oluyor. Ciddi ciddi haber yapıldığını sanıp, ona göre yorum yapan çok arkadaş var.

>Hesap<

Şöyle bomboş şeyler paylaşan bir hesap;

1659387737840.webp

Rugani için Galatasaray baskını: Türk kulübü Juventus'a yaklaşık 10M € teklifinde bulundu. Karar artık savunmacıya aittir. [Alfredo Pedullà]

ahahah rugani de geliyo

niye mod düşsün yav.sen üzüldün diye şimdi ben üzüldüm.alırız torreirayı
Beni böyle boş işler üzmez Sergey, Seferovic'in sakatlanması gibi durumlar üzer şu anki koşullarda.

O gelmez bu gelir, çok önemli değil.

Haberimiz yok deyin bilmiyoruz deyin, eyvallah der geceriz, illa her bokuda bilin demiyoz. Ama yok zormuş, yönetim rahatsızmış, 10 gündür uğraşıyorlarmış falanmış filanmış, 28 e almışlar ucuza bırakmazlarmış yok 4,5 milyon alıyomuş zart zurt. Salak falan sanıyorlar herhalde insanları. Sözleşmesinin son senesinfe kiraya verdikleri takım bile 12 milyon vermemiş, Samptoria dan 8 istemişler vermemişler, biz 7 ye bitirince mi anormal oluyor.
Birisi de dememiş mi 50 milyona aldıkları Mesut 'u bedavaya verdiler diye.Takimda düşünmüyorlarsa yıllık ücretinden çıkmak için bile bedavaya verebilirler.

haber sızdığı için narin yöneticilerimiz incinmiş bu erden bey de amma hassas. Ne zannediyor bu menajer işlerini bu :D
Dünyada transfer yapan tek kulüp biziz, haber sızınca yapamıyormuşuz. Tüm dünya girdi haberi bizim mallar kıvırma peşinde.mal derken haberi alamayıp kıvıranları kastettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt