- 2 Temmuz 2011
- 132.882
- 55.697
- 5.338
Ali turapi rotasyona dahil etmeli,ic sahadaki maçlarla bilhassa.cozum ali.ustelik mariano gibi oyun kuruyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben hiç izlemedim,adini da duymadimTetede bizim kulüpleri öttürebilirler. En iyisi hiç bulaşmamak, adam kafasına göre feshedip transfer arıyor.
Nelsson giderse çok istemesem de Merih Demiral'ı çekmemiz lazım. Kale ve önündeki 4'lü içinde sadece Abdülkerim var tamamen çıkmaza girdiğimiz nokta burası oluyor.
Kazımcan minimum 17 18 kez ilk 11 çıkar bu sene dediğin gibi.Merih şuan düşmez TR’ye, çok büyütüyoruz bu 8+3 işini, hoca dedi zaten rahat olsun taraftar diye
Savunma dörtlüsünde de Kazımcan’ın potansiyeli var bence sık sık izleriz o çocuğu gerçi hoca Angelino geldiği gibi sildi çocuğu, sol bek olmayan Dubois ‘i aldı Angelino yerine onun yüzüne bakmadı yine. ama ben yine de kazım’ın bir şekilde kendine fırsatlar yaratacağını düşünüyorum sık sık
İki yıldır hızlı adam eksilten kanat istiyordu kralı geldi şimdi yokuş yapıyor. Ana muhalefetZaha tam senlik adam lan, sokak topçusu
onu istememen hıyarlık olur gerçi beklenenilir bu senden düşündüm de.
Kazımcan minimum 17 18 kez ilk 11 çıkar bu sene dediğin gibi.
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yerlilere bakınca beşiktaş ve trabzonspor baya kötü durumda ilk 11'de direk seviye düşüyorlar. Kerem Demirbay hamlesi bizi direk 1 adım öne atmış en iyi yerli rotasyonu bizde sonrasında fener geliyor. Fener Cengiz ya da Merih hamlesi yapamazsa yerlilerde de arkamızda kalırlar gerçi yapsalar da halen önde oluruz sadece farkı kapatırlar.
Galatasaray: Günay, Kaan, Emin, Kazımcan, Berkan, Kerem D, Kerem, Barış, Yunus, Halil
Fenerbahçe: Altay, Mert, Serdar, Samet, Ferdi, İsmail, İrfancan, Mert Hakan, Emre M, Umut N,
Beşiktaş: Mert, Onur, Tayyip, Necip, Umut M, Salih, Kerem Atakan, Cenk, Semih
Trabzonspor: Uğurcan, Mehmet A, Hüseyin, Eren, Dogucan, Abdülkadir, Umut B
İyi hatırlattın düzelteyim, Abdülkerim 11'de o kadar alışmışım ki kendini unutturdu.en önemli yerlilerimizden abdulkerim'i yazmamışsın.
kıyaslama yaparsak, ben de katılıyorum. şu an bizim rotasyonumuz totalde ligin en iyi yerli rotasyonu diyebiliriz. 8+3'ü aşmak için bolca hamlemiz var.
altay - günay
kaan - mert müldür
abdulkerim - serdar aziz
berkan - ismail
kerem d - irfancan
barış alper - emre m
kerem aktürkoğlu - ferdi
yunus - mert hakan
emin - samet
halil - umut nayır
kazımcan - burak kapacak
Tempo olarak olmasa da en teknik ve 8 ile 6’yı ayrı ayrı dolduracak, Torreira sakat vs olunca 2 kademe kalite kaybını önleyecek adam Paredes