Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.467
- 49.862
- 3.133
Hücumun çoğu yerinde oynayabiliyo reis.10 numarada da etkili..Rafa sol kanat oyuncusu değil mi yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hücumun çoğu yerinde oynayabiliyo reis.10 numarada da etkili..Rafa sol kanat oyuncusu değil mi yav
Kötü olmuş saha kim bilir nasıl olmuştur:/
Oynatmıyorlar 11de, üçlü stoper oynamalarına rağmen.bu atalanta merihi neden kadro dışı bıraktı bilen varmı,as oyuncusunu degersizleştiren yalnız biz degilmişiz
Haberin içeriğine hakim olmadan gelişine yazmış olduğum bir yorum idi, evet Sloven halkına ve Ljubljana şehrine geçmiş olsun. Kendi nezdimde yorumum tamamen haksız ve insanlık dışı olmuş.Geçmiş olsun. Belki ilk maçı Istanbula alırlar.
Bir tanesi de adamlar dinlenecek diye yazmış. Ne zaman bu kadar düştü insanlar ya.
Haterlerı kudurttu
Renktas senin mesajını görmedim. Ben twitterda bir yorumcudan bahsetmiştim.Haberin içeriğine hakim olmadan gelişine yazmış olduğum bir yorum idi, evet Sloven halkına ve Ljubljana şehrine geçmiş olsun. Kendi nezdimde yorumum tamamen haksız ve insanlık dışı olmuş.
Yevmiyeler geç mi ödeniyor halaiki üç konu açıp çalışalım kero saplayacak gibi
Baya büyük bir felaket galiba ölü yaralı varmıymış ? Haber içeriğine bende bakmadımHaberin içeriğine hakim olmadan gelişine yazmış olduğum bir yorum idi, evet Sloven halkına ve Ljubljana şehrine geçmiş olsun. Kendi nezdimde yorumum tamamen haksız ve insanlık dışı olmuş.
Doğrudan bana söylemiş olsan dahi haksız olduğunu söyleyemez idim rengim; olayı fark ettiğimde gerçekten üzüldüm, haberi daha dikkatli bir şekilde algılamam gerekiyordu. Tekrar Sloven halkına geçmiş olsun, önce insan sağlığı; futbol vs bu noktadan sonra kıymetsiz kalıyor elbet. Hassasiyetin için teşekkür ederim, kendime de ders çıkarttığım bir durum oldu.Renktas senin mesajını görmedim. Ben twitterda bir yorumcudan bahsetmiştim.