Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu atalanta merihi neden kadro dışı bıraktı bilen varmı,as oyuncusunu degersizleştiren yalnız biz degilmişiz
Oynatmıyorlar 11de, üçlü stoper oynamalarına rağmen.

doğrusu bayağı da iyi stoperleri var Merih dışında.

Benfica 2 oyuncu alacaktı 2'si de sakatlanmış.1'i Bento diğeri ise Horta..

UEFA buna el atmali

Mac Hirvatistana ya da Bosna da oynanabilir acikcasi.

bunda bir sakinca görmüyorum

Olm bütün felaketler de bizi buluyor anasini satayim yaw

Geçmiş olsun. Belki ilk maçı Istanbula alırlar.

Bir tanesi de adamlar dinlenecek diye yazmış. Ne zaman bu kadar düştü insanlar ya.
Haberin içeriğine hakim olmadan gelişine yazmış olduğum bir yorum idi, evet Sloven halkına ve Ljubljana şehrine geçmiş olsun. Kendi nezdimde yorumum tamamen haksız ve insanlık dışı olmuş.

Erteleme söz konusu olamaz UEFA nin fikstür oldukca sikisik baska yerde oynanma ihtimali yüksek

Haberin içeriğine hakim olmadan gelişine yazmış olduğum bir yorum idi, evet Sloven halkına ve Ljubljana şehrine geçmiş olsun. Kendi nezdimde yorumum tamamen haksız ve insanlık dışı olmuş.
Baya büyük bir felaket galiba ölü yaralı varmıymış ? Haber içeriğine bende bakmadım

Renktas senin mesajını görmedim. Ben twitterda bir yorumcudan bahsetmiştim.
Doğrudan bana söylemiş olsan dahi haksız olduğunu söyleyemez idim rengim; olayı fark ettiğimde gerçekten üzüldüm, haberi daha dikkatli bir şekilde algılamam gerekiyordu. Tekrar Sloven halkına geçmiş olsun, önce insan sağlığı; futbol vs bu noktadan sonra kıymetsiz kalıyor elbet. Hassasiyetin için teşekkür ederim, kendime de ders çıkarttığım bir durum oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt