Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.518
- 11.974
- 773
Torreira neden bugünkü antrenmanda yoktu ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 maç için evet 21 yaş altında turnuva dışı sınır yok ama 21 sonrası sadece hazırlık maçı gibi gözüküyor.Konfederasyon Kupası resmi maç sayılır bence ve zaten 3 maç sınırı için resmi-gayrıresmi ayrımı da yok. Resmiyet şurada önem kazanmış, ayrıca son resmi maçını 21 yaşından önce olması şartı koymuşlar ama işte bu 21 yaş sınırını kural çıktığı tarihten sonrası için geçerli demişler. Bir de ayrıca büyük turnuva finallerinde 1 maç bile oynamamış olma şartı koymuşlar ama işte Konfederasyon Kupası'nı o büyük turnuva finallerinden saymamışlar. Durum böyle. Burada kısaca yazdığım kafa karıştırdıysa bugün yarın açacağım başlıktan detaylı olarak okuyabilirsin. Teşekkür ederim.
İstersen Keramettin admir seni tatile göndersin iyi gelirNeyse Barış'ın cezası affedilmiş. Ben kaçar.
İhtimal dahilinde bence doğru transfer olur mu bilmem ama yedek olarak yabancı alırlarsa şaşırmam.Nevzat Dindar da sürpriz bir isim demiş bence en doğrusu Ozan Kabak olur.Marcao geri gelecek kolpalari dönüyor
Adamin milliyetini, lisans cikaramadigimizi bile biliyorsun da ismini mi bilmiyorsun?Bu kimdi la lisans cikaramadigimiz alman miydi ?
Her seyi anladim da yesil tisortu goremedim.Yeşil tişörtlü bizim Şafak Akbulut ya![]()
3 maç için evet 21 yaş altında turnuva dışı sınır yok ama 21 sonrası sadece hazırlık maçı gibi gözüküyor.
Ekli dosyayı görüntüle 213759
Aouar bu şekilde değiştirmiş 22 yaş sonrası Fransa için oynayıp şimdi Cezayir’e dönmüş.
Affetmek Allaha mahsusBazı üyeler için af talebimiz mevcuttur
Bu metni alıntıladığın yer Wikipedia mı? Link atar mısın? Ben FIFA metinlerini dikkate alıyorum ama 2021 falan diyor, kaynaklarını bir kontrol edeyim.