Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Napoli'ye cevap olarak "Torreira'yı o kadar istiyorsanız Osimhen+Kvara'yla takas edelim" cevabı verelim yazacaktım ama onların mevkisinde Icardi-Zaha-Kerem varken ona bile elim gitmedi...

napoli haberinin kaynagı bi kolpa Türk haberiymiş.daha kac kere konusulacak.nevzat uydurmustur,yönetimden tek haber alamadı koca yaz

Napoliye cevabım ekte mevcuttur
1691352014700.webp

Konfederasyon Kupası resmi maç sayılır bence ve zaten 3 maç sınırı için resmi-gayrıresmi ayrımı da yok. Resmiyet şurada önem kazanmış, ayrıca son resmi maçını 21 yaşından önce olması şartı koymuşlar ama işte bu 21 yaş sınırını kural çıktığı tarihten sonrası için geçerli demişler. Bir de ayrıca büyük turnuva finallerinde 1 maç bile oynamamış olma şartı koymuşlar ama işte Konfederasyon Kupası'nı o büyük turnuva finallerinden saymamışlar. Durum böyle. Burada kısaca yazdığım kafa karıştırdıysa bugün yarın açacağım başlıktan detaylı olarak okuyabilirsin. Teşekkür ederim.
3 maç için evet 21 yaş altında turnuva dışı sınır yok ama 21 sonrası sadece hazırlık maçı gibi gözüküyor.

1691352074110.webp

Aouar bu şekilde değiştirmiş 22 yaş sonrası Fransa için oynayıp şimdi Cezayir’e dönmüş.

a84226f7-719c-46ce-84f2-454805bdc739.webp

Az önce ekşide bi fenerliyle münakasaya girdim

Herif geçen sene ilk 20-25 dk sizi ezdik fln diyor hala akıllanmamaları iyi gibi

3 maç için evet 21 yaş altında turnuva dışı sınır yok ama 21 sonrası sadece hazırlık maçı gibi gözüküyor.

Ekli dosyayı görüntüle 213759

Aouar bu şekilde değiştirmiş 22 yaş sonrası Fransa için oynayıp şimdi Cezayir’e dönmüş.

Bu metni alıntıladığın yer Wikipedia mı? Link atar mısın? Ben FIFA metinlerini dikkate alıyorum ama 2021 falan diyor, kaynaklarını bir kontrol edeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt