Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paredes
Ndombele

ikisi arasından sizce hangisi?

Tavan olarak sanki Ndombele.

Ama şu an performans olarak Paredes daha önde gibi.

Aynı maliyet olsa hangisini tercih ederdiniz?
Paredes bizim tam aradığımız tarz bir adam defansif yapısı gereği ama uçup kaçmaz.

Ndombele bir tutarsa felaket sürükler takımı, biraz risk var ama.

Ndombele alırım ben olsam sanırım.

Tamam ama UEFA’ya liste vereceğimiz için aşağı yukarı UEFA için son tarih bir iki gün sonra oluyor. Ş.liginde oynayamayacağımız süper starı almayız heralde
Geçen sezona göre 2 hafta daha geç başlıyormuş grup aşaması. Belki o yüzden fazladan günü olur kadro mevzusun. Lakin dediğin gibi dikkat edilmesi gereken bir deadline

Barça almaz şuan da, benficada istemezse düşer bize niye düşmesin. Gecen sene bekleneni veremedi, icardi için de aynıydı bi ton Avrupa takımı gözünü kırpmadan 11 e koyardı geçen sene, bu sene de. Olur demiyorum ama olamaz da demiyorum

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Opsiyonlu versinler bak bakalım Barcelona istiyor mu istemiyor mu?
Gereksiz yere çok yükseldik o konuda.
28+oyunculara tamam okey bir şekilde belki de felix kariyerinin başında olan dünyanın gözünün önündeki oyuncu.
Felix zaniolo kıvamına gelmediği sürece o işi unutalım.

Paredes
Ndombele

ikisi arasından sizce hangisi?

Tavan olarak sanki Ndombele.

Ama şu an performans olarak Paredes daha önde gibi.

Aynı maliyet olsa hangisini tercih ederdiniz?
0f44f6518bc94e90b0aeadf2072a8f5a.webp

Felix , Griezmann bence de doğru isimler değil bu arada.

Griez sana kupa kazandırır ama maliyeti ters yazar. Felix ise biraz şimarık bir isim bence, bizim taraftarla kanı uyuşacak bir tip gibi gelmiyor biraz rahatsız oluyorum.

Griezmann formda olursa UEFA Kupası'nı aldırabilir.

Yaşına rağmen performansı da iyi.

Ama senede 8-9 net artı bonus ister en az.

Yönetim oraya da çok ciddi sponsor bulmak zorunda kalır.

İcardi-Zaha-Griezmann çok da güzel oynar o konuda şüphem de yok.

Arkasına da tekniği yüksek ve defansif bir 8 numara alırsın oynatırsın.

Ama çok ciddi kadro temizliği lazım bu durumda.

Artık dönüşü olmayacak isimlerden uzak durmamız lazım lig şampiyonluğunun bize getireceği belli Avrupa için yeni bir kadromuz var direk başarılı olma şansımız düşük.. Zaha-İcardi-Kerem gibi belki son bonservisli transferini yapacak isimler aldık bundan sonra 30 civarı alıyorsak maliyeti uygun olmalı ya da genç ileride para kazanabileceğimiz isimlere yonelmeliyiz..

Griezmann formda olursa UEFA Kupası'nı aldırabilir.

Yaşına rağmen performansı da iyi.

Ama senede 8-9 net artı bonus ister en az.

Yönetim oraya da çok ciddi sponsor bulmak zorunda kalır.

İcardi-Zaha-Griezmann çok da güzel oynar o konuda şüphem de yok.

Arkasına da tekniği yüksek ve defansif bir 8 numara alırsın oynatırsın.

Ama çok ciddi kadro temizliği lazım bu durumda.
Yav ne Griezmann'ı boşa mesai yapıyorsunuz. Alınabilecek olsa dahi istemezdim maliyeti kol gibi olurdu muhtemelen, lüzumu yok.

30 yaş altı bir tane topçu ismi geçmemesi (Ndomb harici) baya sıkıntılı durum bu arada.

Yav ne Griezmann'ı boşa mesai yapıyorsunuz. Alınabilecek olsa dahi istemezdim maliyeti kol gibi olurdu muhtemelen, lüzumu yok.

30 yaş altı bir tane topçu ismi geçmemesi (Ndomb harici) baya sıkıntılı durum bu arada.

Eskiden beri severim ben hayır diyemem ondan bir şekilde olursa ama mantığa oturmuyor hiç bir şekilde.

Alınsın demedim zaten, neyle alacağız sponsor 3-4 Milyon bile bulsak kemiksiz bize 6 maliyeti olur İcardi gibi.

O paraları 2-3 isme aynı anda verecek kadar başarımız ve gelirimiz yok henüz.

Rashica ve 8 gelir, Zaniolo satılırsa duruma göre üçüncü transfere bakılır.

30 yaş altı fikrine katılıyorum. Bu sene yerliler dahil 30 yaş üstü çok fazla transfer yapıldı.

Şimdi linç yiyeceğim biliyorum ama bize bir santrafor daha lazım ve santraforun pivot özellikleri olmalı. Bakambu gelmeden önce de bunu savunuyordum. Icardi'nin olmadığı maçlarda Bakambu sırtı dönük oynamak zorunda kaldığında yeterince katkı veremeyeceğini düşünüyorum. Maçlarımızın %70'ini bizden daha zayıf rakiplere karşı oynayacağımız göz önünde bulundurulduğunda da kapanan rakiplere karşı çoğu maçta sırtı dönük oynaması gerekecek. Allah Icardi'ye güç kuvvet versin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt