Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 15.168
- 20.340
- 2.973
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Paredes bizim tam aradığımız tarz bir adam defansif yapısı gereği ama uçup kaçmaz.Paredes
Ndombele
ikisi arasından sizce hangisi?
Tavan olarak sanki Ndombele.
Ama şu an performans olarak Paredes daha önde gibi.
Aynı maliyet olsa hangisini tercih ederdiniz?
Tamam ama UEFA’ya liste vereceğimiz için aşağı yukarı UEFA için son tarih bir iki gün sonra oluyor. Ş.liginde oynayamayacağımız süper starı almayız heralde1 değil 14 gün renktaş, bizimkisi 15 eylülde kapanıyor
Geçen sezona göre 2 hafta daha geç başlıyormuş grup aşaması. Belki o yüzden fazladan günü olur kadro mevzusun. Lakin dediğin gibi dikkat edilmesi gereken bir deadlineTamam ama UEFA’ya liste vereceğimiz için aşağı yukarı UEFA için son tarih bir iki gün sonra oluyor. Ş.liginde oynayamayacağımız süper starı almayız heralde
Opsiyonlu versinler bak bakalım Barcelona istiyor mu istemiyor mu?Barça almaz şuan da, benficada istemezse düşer bize niye düşmesin. Gecen sene bekleneni veremedi, icardi için de aynıydı bi ton Avrupa takımı gözünü kırpmadan 11 e koyardı geçen sene, bu sene de. Olur demiyorum ama olamaz da demiyorum
SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Paredes
Ndombele
ikisi arasından sizce hangisi?
Tavan olarak sanki Ndombele.
Ama şu an performans olarak Paredes daha önde gibi.
Aynı maliyet olsa hangisini tercih ederdiniz?
Aynen GS lisesi mezunuymuşGriezmannın babası ile olduğu iddia edilen Dursun başkan fotosu troll mu. O fotodaki adam gerçekten griezmannın babası mı 1974te mi ne çekilmiş
Bunu adminlere yazali aylar oldu, sistem ile alakali degistiremiyorlar heralde.Dark temada GSC Efendileri grubundaki üyelerin isimleri okunmuyor, adminler bir el atın.
Ekli dosyayı görüntüle 213780
Yav ne Griezmann'ı boşa mesai yapıyorsunuz. Alınabilecek olsa dahi istemezdim maliyeti kol gibi olurdu muhtemelen, lüzumu yok.Griezmann formda olursa UEFA Kupası'nı aldırabilir.
Yaşına rağmen performansı da iyi.
Ama senede 8-9 net artı bonus ister en az.
Yönetim oraya da çok ciddi sponsor bulmak zorunda kalır.
İcardi-Zaha-Griezmann çok da güzel oynar o konuda şüphem de yok.
Arkasına da tekniği yüksek ve defansif bir 8 numara alırsın oynatırsın.
Ama çok ciddi kadro temizliği lazım bu durumda.
Bir yazılımcı olarak buna sadece gülerim.Bunu adminlere yazali aylar oldu, sistem ile alakali degistiremiyorlar heralde.
Yav ne Griezmann'ı boşa mesai yapıyorsunuz. Alınabilecek olsa dahi istemezdim maliyeti kol gibi olurdu muhtemelen, lüzumu yok.
30 yaş altı bir tane topçu ismi geçmemesi (Ndomb harici) baya sıkıntılı durum bu arada.
Bir yazılımcı olarak buna sadece gülerim.