Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torr olmasa zicmistik bugun. Defans yine geriye donuk oynadi. KDB yedek kalmanin hirsiyla gereksiz bi tekme salladi ama hakem o ana kadar henuz alikoc kulagina fisilmadigi icin dogru bir karar verip sariyla yetindi.

Akli basinda, oyunun iki yonunu de oynayabilen, kosmaktan, arkadaslarinin aciklarini kapatmaktan gocunmayacak bir Lampard, Gerrard ya da en azindan Ricevari bi orta sahaya ihtiyacimiz var.
Mevcut kadroya Lampard' dan daha iyi bir profil düşünemiyorum gerçekten. Herif 37 yaşında iken 29 yaşındaki Selçuk' u tam anlamıyla paspas etmişti.

Takımda ciddi sorunlar var hem oyun hem oyuncu hem diziliş hem kaymalar vs

Mesela dubua içteki adamı apoya bırakıp kanattaki adama basmak zorunda,apoya işaret de ediyo vücut diliyle bak ben diğerini kapatıyorum buna da sen gel diye,apo yerinde bekliyo kaymayı yapamıyo top tutması gereken adama geliyo oyuncu ortalıyo ve net pozisyona dönüşüyo o minik hata

Analizci maçların analizini nasıl yapıyo acaba her maç bin tane amatör hata yapıyoruz

Okan Buruk "Jelert'i kanat beki olarak kullandım"

@Mert S. Yüksel Üstad, 3-5-2 oynadığımız belli oldu bu durumda, hoca onaylamış bizi.

madem 30 m euro bons verecektik.

erden timur olsa bildiğin fofana'yı 20'ye aldıydı. bisakka'yı da 10'a aldıydı.

30'a sara-jelert yerine, aynı paraya, hadi bilemedin +5 m euro'ya fofana-bisakka'yı bitirdiydi.
Bisakka'yı 17,5 milyona satmak yerine bize 10'a neden versinler? Fofana only Milan dediği halde Milan 25 milyon verdi. O yüzden Erden Timur'da bu isimleri getiremezdi.

Sisteme uygun olmayan Sara’dan verim alınacak bir sisteme dönülmeyeceğini;
Zaniolo’dan
Angelino’dan
Zaha’dan
Tete’den biliyor olmamız gerek olsa ki.
Sara yı ben çözemedim. 10 numaradada Merteensin katkısını vereceğini sanmıuorum. 8 için defansı çok zayıf, tacklingi yok ikili mücadeleden kaçıyor. Oyun görüşü iyi ama sorumluluktan kaçan bir yapısı var. Acaba kanattamı denesek, bu gidişle kadroda yer bulamaz bu çocuk.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan Buruk: "Transfer yapmak için limitimiz yok. Limiti açmamız gerekiyor. Şampiyonlar Ligi'ne katılmak da limitin açılması için bir faktör."

Okan Buruk: "Transferler için limitimiz yok. Limiti açmamız gerekiyor. Şampiyonlar Ligi'ne katılmak da limitin açılması için bir faktör."

Şu limit saçmalığı düzelince bir ortasaha alınacaktır bence Sara-Mertens'in orada zayıf kaldığı bariz ortada Torreria 3 kişilik oynuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt