Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.836
- 20.402
- 2.663
Benim anlamadığım hoca niye bu kadar yönetime sarılıyor, sanki başka yönetim kendisini istemeyecekmis gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anlamadığım, Okan hoca kamp başı röportajlarında 6/8 gibi bir isim tarif eder iken, günün sonunda Sara gibi bir ismi almamız. İlginç geliyor bana.Nicolas Dominguez on kat daha uygun transfer olurdu, 18e onu da alırdın hatta daha aza.
Berkan 1 kere çıkmadı, öyle 352 olmazOkan Buruk "Jelert'i kanat beki olarak kullandım"
@Mert S. Yüksel Üstad, 3-5-2 oynadığımız belli oldu bu durumda, hoca onaylamış bizi.
Yani oynamaya çalışılan öyle bir şey, ortaya çıkan başka tabi o ayrıOrtadaki +3 oyuncu neredeymiş yav ben sahada göremedim de. 6-2-2 oynuyorduk.

M.Ö 10 tarihinden beri öyle kutluyor adam gollerini bugüne özel bir şey değilBaris alper trollerin yeni hedefi olabilir
Attigi golü okan hoca’ya sarilarak kutladi yani düsman kazanmistir bugun
Ilk kötü oynadigi mac saldiri altinda olma ihtimali cok yüksek

ee yine dilemmaO kadar akıllı ki şimdi farkettim
Adamları oynatmayıp ben aldırmadım havası estirip sorumluluğu üzerinden atmaya çalışıyo,bunu yiyenler de var başlamışlar okan aldırmadı demeye
Bu kötü niyettir
Hep Orhan Uluca yüzünden, Goretzka, ceza sahasına giren adam diye diye zehirledi.Anlamadığım, Okan hoca kamp başı röportajlarında 6/8 gibi bir isim tarif eder iken, günün sonunda Sara gibi bir ismi almamız. İlginç geliyor bana.
batshuayi her maç girmek zorundaben avrupa odaklı bakıyorum artık
2 yıl şampiyonluk sonrası artık orayı düşünerek hareket etmek lazım
ve orta sahasız avrupada bir yere varamayız
orta sahasızlıktan kastım oyuncu eksikliği değil oyun tercihimiz
Bir ZAHMET artik hoca
Yapacaklar zaten ama nasil?Hocayı kandirmislar SL ye katilirsan transfer yapcaz diye hahaha
Bencede kesinlikle ama , sık sık oyuncuların Türkiyeye gelmek istemediklerini vurguluyorlar , çok zor ikna etmek falan diyorlar her fırsatta,Nicolas Dominguez on kat daha uygun transfer olurdu, 18e onu da alırdın hatta daha aza.
Kamp başı 6/8 tarif etmedi. Orhan Uluca ile yaptığı programda istediği orta saha ceza sahasına koşu yapan, skor üreten, teknik oyuncu gibi tarif etmişti hatta dripling de demişti yani Wendel'i bir nevi tarif etmişti. Sara'da bu özelliklere uyuyor ama Okan hocanın istediği tarz ne kadar doğru? Bunda da sorumlu hoca olur.Anlamadığım, Okan hoca kamp başı röportajlarında 6/8 gibi bir isim tarif eder iken, günün sonunda Sara gibi bir ismi almamız. İlginç geliyor bana.