Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim anlamadığım hoca niye bu kadar yönetime sarılıyor, sanki başka yönetim kendisini istemeyecekmis gibi

Zaha Konyaya gelmek istememiş belli ki kafasında bitirmiş bizi bir şekilde elden çıkarmak gerek bu şekilde kalsa da fayda vermez

ben avrupa odaklı bakıyorum artık

2 yıl şampiyonluk sonrası artık orayı düşünerek hareket etmek lazım

ve orta sahasız avrupada bir yere varamayız

orta sahasızlıktan kastım oyuncu eksikliği değil oyun tercihimiz

O kadar akıllı ki şimdi farkettim

Adamları oynatmayıp ben aldırmadım havası estirip sorumluluğu üzerinden atmaya çalışıyo,bunu yiyenler de var başlamışlar okan aldırmadı demeye

Bu kötü niyettir
ee yine dilemma

full zeki bir hoca istemez misin gs'ın başında :d

o kadar zeki ki sen bile fark edememişsin, şimdi (00.03 gibi) fark etmişsin :d

Anlamadığım, Okan hoca kamp başı röportajlarında 6/8 gibi bir isim tarif eder iken, günün sonunda Sara gibi bir ismi almamız. İlginç geliyor bana.
Hep Orhan Uluca yüzünden, Goretzka, ceza sahasına giren adam diye diye zehirledi.

Sara’da dribbling bile yok gibi ya, umarım yetenekleri bir süreliğine alınmıştır.

ben avrupa odaklı bakıyorum artık

2 yıl şampiyonluk sonrası artık orayı düşünerek hareket etmek lazım

ve orta sahasız avrupada bir yere varamayız

orta sahasızlıktan kastım oyuncu eksikliği değil oyun tercihimiz
batshuayi her maç girmek zorunda

icardi çıkmamak zorunda

her maç skor nolursa olsun çift forvete dönmek zorundayız yani

böyle bi saçmalık olamaz

Erden Timur tutunacak tek dalım kalmadı derken Okan hocayı da dahil ediyordu sanırım. Bu nasıl yeni sezona hazırlanma yav.. Bu nasıl futbolcu seçme? Tamam motivasyon kaybı 2 başarılı sezon arkasından normal ama sen çıtayı Avrupa'ya koyacaksın o zaman. 2 senedir beraber oynayan adamlar dolu dolu pas yapamadı bugün. Bunların artık ezbere top atması lazım birbirine..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

ulan takımda allah gibi forvet var. sağdan soldan arkadan donatt donatt donatt

herif 50 gol atacak

ne yapsın top gelmeyince, orta sahaya kadar derine iniyor, kendi besliyor kanatları :d

Anlamadığım, Okan hoca kamp başı röportajlarında 6/8 gibi bir isim tarif eder iken, günün sonunda Sara gibi bir ismi almamız. İlginç geliyor bana.
Kamp başı 6/8 tarif etmedi. Orhan Uluca ile yaptığı programda istediği orta saha ceza sahasına koşu yapan, skor üreten, teknik oyuncu gibi tarif etmişti hatta dripling de demişti yani Wendel'i bir nevi tarif etmişti. Sara'da bu özelliklere uyuyor ama Okan hocanın istediği tarz ne kadar doğru? Bunda da sorumlu hoca olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt