Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

indir-1.webp

30M transferden sonra 3 yillik maliyeti muhtemelen 25-30M olacak ilkaya da ihtiyacimiz var. Baska turlu züper ligde sampiyon olamayiz. Biliyorsunuz takimlar cok guclu

Bu sene de ön taraf için acayip fırsat transferleri çıktı, çıkıyor ama en sağlam bölgemiz ön taraf şansa bak. Hoş gerçi bu yönetim o fırsatları değerlendirebilir miydi bence elbette hayır. O yüzden üzülmeye gerek yok.

Niye yasak olan birinin haberi üzerinden konuşuyorsunuz ki. Digne olayından hiç mi anlamadınız bu holiganin niyetini.

Bize lazım olan Kristiansen tarzı biri değil mi? Bir de pahalıdır bu Belçikalı. Kristiansen'i kiralık+ opsiyon belki zorunlu satın alma ile alabilirsin. Bir de Köhn'ü falan mı sattık biz? Yabancı sınırı doluyken pek mantıklı da değil.
De Cuyper icin cift haneli rakam olur yani cok pahali, o paralara gider Locko'yu da alirsin zaten sakatlanmadan oncesi icin konusuyorum.

Bize daha sert ve ikili mucadelerde ayakta kalan, pozisyon bilgisi iyi olan biri lazim. En azindan top ayagina da biraz yakisacak ama oyle Roberto Carlos gibi ucmasina da gerek yok.

Bir defa Kuzey Avrupali bek sevdasindan acil olarak vazgecmemiz lazim, surekli nedir bu Iskandinav sevgisi anlamiyorum? Bek oyuncusu atletik ve topu aldiginda ucan giden tarzda olmali, hafif teknige de sahip olmali, kalcasini koydumu rakibini yere sermeli. Ya Guney Amerika ya da Fransiz falan bakmaliyiz.

Bu arada yasaklı kaynak taşımayalım foruma lütfen. Haberin yalan olduğu limitimiz olmadığından açıkça belli.

Ayrıca çoktan başka sol bekle anlaşmışız daha önceden zaten. Niye gidelim ki Belçika’ya.

Ha Belçika haberi doğruysa Uğur Karakullukçu’yu yasaklayalım ortaya asılsız iddaa attığı için.

İlkay dedikleri kadar Galatasarayliysa gelir oynar, bir futbolcu tuttuğu takımın formasını giyme firsatini nasıl elinin tersiyle iter ?

70 tane uzun top oynatılan maçtan sonra okan beyi bir zahmet elestirme hakkimız olmalı gibi. @Okan Mason da haklı ayrıca tek farkli bir şey denediğini görmedik 3 senedir bize önde basan lise takımı 11-B bile olsa çıkamayabiliriz bunu çözememiş olanda TD den başkası olamaz

Bu arada yasaklı kaynak taşımayalım foruma lütfen. Haberin yalan olduğu limitimiz olmadığından açıkça belli.

Ayrıca çoktan başka sol bekle anlaşmışız daha önceden zaten. Niye gidelim ki Belçika’ya.

Ha Belçika haberi doğruysa Uğur Karakullukçu’yu yasaklayalım ortaya asılsız iddaa attığı için.

Uğurun bildiği bir tane haber yok.

Abi bu Cuyper kesin fenere gidecek. Taraftarını susturmak için bizimle adını geçirip transfer çalımı gösterecekler.

Fener yönetiminin tekrar taraftarı nezdinde itibar sağlayabilmesi için bize bir transfer çalımı hikayesi yaratması lazım yaratacaktırda.

Yoksa çatlak sesleri kesemezler.

De Cuyper icin cift haneli rakam olur yani cok pahali, o paralara gider Locko'yu da alirsin zaten sakatlanmadan oncesi icin konusuyorum.

Bize daha sert ve ikili mucadelerde ayakta kalan, pozisyon bilgisi iyi olan biri lazim. En azindan top ayagina da biraz yakisacak ama oyle Roberto Carlos gibi ucmasina da gerek yok.

Bir defa Kuzey Avrupali bek sevdasindan acil olarak vazgecmemiz lazim, surekli nedir bu Iskandinav sevgisi anlamiyorum? Bek oyuncusu atletik ve topu aldiginda ucan giden tarzda olmali, hafif teknige de sahip olmali, kalcasini koydumu rakibini yere sermeli. Ya Guney Amerika ya da Fransiz falan bakmaliyiz.
Fransa 2. ligini tarif ettin sanki :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt