Hasan Bekir
Berlin Panteri
Cuyper hücumcu bek ama Angelinho ve Köhn'ün aksine 4'lü savunma beki diye biliyorum.Cuyper umarim hücumcu değildir. 3.kez hucumcu bek aldirip sonra hoca aldirmiyor demezsiniz artik.
Cuyper hücumcu bek ama Angelinho ve Köhn'ün aksine 4'lü savunma beki diye biliyorum.Cuyper umarim hücumcu değildir. 3.kez hucumcu bek aldirip sonra hoca aldirmiyor demezsiniz artik.
demek ki dogru orta saha bu
adam doğru söylüyor. bize hojberg yada parades tarzı 6/8 oynayan biri lazım.
De Cuyper icin cift haneli rakam olur yani cok pahali, o paralara gider Locko'yu da alirsin zaten sakatlanmadan oncesi icin konusuyorum.Bize lazım olan Kristiansen tarzı biri değil mi? Bir de pahalıdır bu Belçikalı. Kristiansen'i kiralık+ opsiyon belki zorunlu satın alma ile alabilirsin. Bir de Köhn'ü falan mı sattık biz? Yabancı sınırı doluyken pek mantıklı da değil.
mokoko
Bu arada yasaklı kaynak taşımayalım foruma lütfen. Haberin yalan olduğu limitimiz olmadığından açıkça belli.
Ayrıca çoktan başka sol bekle anlaşmışız daha önceden zaten. Niye gidelim ki Belçika’ya.
Ha Belçika haberi doğruysa Uğur Karakullukçu’yu yasaklayalım ortaya asılsız iddaa attığı için.
Bu çocuk çok sıkıntılı kendi annesini aileden dışarı attı
Dortmund iki en yetenekli forvete sahip bence ikisi de inanılmaz sorunlu
Moukouko ve Paris Brunner
Fransa 2. ligini tarif ettin sankiDe Cuyper icin cift haneli rakam olur yani cok pahali, o paralara gider Locko'yu da alirsin zaten sakatlanmadan oncesi icin konusuyorum.
Bize daha sert ve ikili mucadelerde ayakta kalan, pozisyon bilgisi iyi olan biri lazim. En azindan top ayagina da biraz yakisacak ama oyle Roberto Carlos gibi ucmasina da gerek yok.
Bir defa Kuzey Avrupali bek sevdasindan acil olarak vazgecmemiz lazim, surekli nedir bu Iskandinav sevgisi anlamiyorum? Bek oyuncusu atletik ve topu aldiginda ucan giden tarzda olmali, hafif teknige de sahip olmali, kalcasini koydumu rakibini yere sermeli. Ya Guney Amerika ya da Fransiz falan bakmaliyiz.