Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burada 1. derece hatalı Nelsson. Rakibi bozamıyor, adam rahat rahat topuk pası veriyor

Rakibi bozamiyor ama sirti dönük bir sekilde adam pasi bostaki oyuncuya veriyor

Sirti dönük tehlike yaratamaz

Gönderdigin resim de en tehlikeli oyuncu bosta olan oyuncu ve öyle de oldu penalti kazandirdi

Torreira ne yazik ki topa odaklandigi icin oyuncu’yu tamamen unutuyor cünkü pozisyon öncesi tac atisinin yapildigi an torreira bostaki oyuncu ile adam adama oynuyor sonradan kaybediyor

Kerem köhn ve mertens kesinlikle bu takımda ilk 11 oynayamazlar..Sol bek,bir kanat ve 1 tane de 6 numara şart oğlu şart..

Çok az vakit var deniyor ama katılmıyorum...2 sezon önce son gün icardi ve rashica yi alıp yunus ve seferovic in yerine monte ettik..Kabizliktan kırılan takım şaha kalktı.

Geçen sezon takımın en iyi transferi davinson yine son günlerde geldi tüm savunmayı topladı..

Bjk bile son şampiyon olduğu sezon transferin son günleri aboubakar,ghezzal,de souza yi alıp şampiyon oldu..

Evet 4-4-2 Baklava style vakti geldi.

Jelert—Nelsson—Berkan—Barış
—————Kaan A.—————
——Torreira———G.Sara——
—————Ziyech—————
———Bats———İcardi———

Veya dön hocam artık 4-3-3’e

Kaan: Regista
Torreira: Savaşçı Orta Saha
G. Gara: Ofansif oyun kurucu
Ziyech ve Bats: Ters Ayaklı Kanat Forvet

Orta sahada Kaan
Hiçbirinden verim alamıyorsun şu an. Takımda olması olmaması pekde bir şey farkettirmiyor zaten. Hepsinin kafası karışık. Baştan düşünecekti yönetimdeki aciz insanlar. Oğuz Aydın'ı alabilirdin en kötü.
Hocam bir den çok isim yazıyorsunuz ama

Deniz Gül 5 milyon euroya Porto'da.Kulübü Avrupa Maçları'nda oynatmadı ama potansiyeli var diye 5 milyon euro verip alıyolar..

GVlJj-oXUAA5st8

ama bunu bilerek oyunu bu zaafları kapatacak şekilde değiştirmemiz gerekmez mi

Bunu zaten elestirdim

Ya farkli plan ya da farkli oyuncular

Mesela sanchez olsaydi ne dün ne de bjk macinda bu durumlara düsmezdik

Degaj dan gol yiyoruz cünkü iki stoper de topu karsilayamiyor ve iki defa sektiriyorlar topu

Özelikle baktim diziliste bir hata varmi diye normal bir sekilde dizilmis takim bir degaj da nasil pozisyon alinmaliysa o sekilde dizilmis takim ama iki oyuncu da fiziksel olarak okadar kötü durumdalar ki büyük sacmaladilar

Biz bunu gecen sezon zalgris maclarinda da yasadik rakibin afrikali forvetini tutamadilar nelsson ve abdulkerim

Ama fit olduklarinda rashford bruno fernandes kane musiala gibi topcularla bas ettiler özelikle abdulkerim

Abdulkerim’in rövans macinda olmamasi bizim icin sans bana göre

Olur da sanchez de yetisirse hemen nelsson da yedek kulubesine gecmeli cünkü bu sekilde olmaz

Oynadikca iki oyuncu’nun de beli incelecek diye bu durumlara düsmeye hic gerek yok

Mesela senin orta saha elestirine de katiliyorum basliklardan birinde okudum,orta sahayi es geciyoruz evet ama bunda yine nelsson ve abdulkerim’in formsuz olmalarinin katkisi var

Neden dersen biz gecen sezon ne cl de ne de ligde oyun kurulumunda sadece uzun topu tercih etmedik,özelikle abdulkerim’in driblingle top tasidigini ve bu sekilde yerden kanatlardan ciktigimizi cok hatirliyorum bayern maclarindan veya cok iyi oynadigimiz trabzon deplasmanindan örnekler verebilirim

Nelsson ve abdulkerim gecen sezon da oyun kurulumunda baski yiyordular ama bu baski dan cikiyordular,simdi fiziksel rezalet durumda olduklari icin hemen kolaya kaciyor ve uzun oynuyorlar

Muhtemelen Zaha’yı fener alsa orada döktürüyor olurdu, bizse Tadic’i alsak şu an göndermeye çalışıyor olurduk. Çünkü oyuncu defolarını kapatmaya çalışan bir düzen kuruyorlar.

Takıma katılıp da daha ileriye giden transferimiz neredeyse yok, hepsi gerilemeye başlıyor buna Lucas ya da Davinson da dahil. Icardi de.

Mantıklı.

Hatta barış tam 3 lu defans kanat beki olur. Köhn de 3 lu defansın sol kanat bekine uygun.

Muslera

Nelsson Sanchez Kaan

Barış Demirbay Torreira Sara Köhn

Mertens

Icardi​

Köhn yetersiz bir adam.Bunun sol bek veya kanat oynamakla alakası yok.

Bu sistem ve kadro daha kötü olur.
Barış içinde bek oynuyor mücadeleci güçlü diyoruzda defansa yardımı tartışılır.Takımda taktik disiplin yerlerde.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt