ama bunu bilerek oyunu bu zaafları kapatacak şekilde değiştirmemiz gerekmez mi
Bunu zaten elestirdim
Ya farkli plan ya da farkli oyuncular
Mesela sanchez olsaydi ne dün ne de bjk macinda bu durumlara düsmezdik
Degaj dan gol yiyoruz cünkü iki stoper de topu karsilayamiyor ve iki defa sektiriyorlar topu
Özelikle baktim diziliste bir hata varmi diye normal bir sekilde dizilmis takim bir degaj da nasil pozisyon alinmaliysa o sekilde dizilmis takim ama iki oyuncu da fiziksel olarak okadar kötü durumdalar ki büyük sacmaladilar
Biz bunu gecen sezon zalgris maclarinda da yasadik rakibin afrikali forvetini tutamadilar nelsson ve abdulkerim
Ama fit olduklarinda rashford bruno fernandes kane musiala gibi topcularla bas ettiler özelikle abdulkerim
Abdulkerim’in rövans macinda olmamasi bizim icin sans bana göre
Olur da sanchez de yetisirse hemen nelsson da yedek kulubesine gecmeli cünkü bu sekilde olmaz
Oynadikca iki oyuncu’nun de beli incelecek diye bu durumlara düsmeye hic gerek yok
Mesela senin orta saha elestirine de katiliyorum basliklardan birinde okudum,orta sahayi es geciyoruz evet ama bunda yine nelsson ve abdulkerim’in formsuz olmalarinin katkisi var
Neden dersen biz gecen sezon ne cl de ne de ligde oyun kurulumunda sadece uzun topu tercih etmedik,özelikle abdulkerim’in driblingle top tasidigini ve bu sekilde yerden kanatlardan ciktigimizi cok hatirliyorum bayern maclarindan veya cok iyi oynadigimiz trabzon deplasmanindan örnekler verebilirim
Nelsson ve abdulkerim gecen sezon da oyun kurulumunda baski yiyordular ama bu baski dan cikiyordular,simdi fiziksel rezalet durumda olduklari icin hemen kolaya kaciyor ve uzun oynuyorlar