Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok azmış, Avrupa’da visible olmak demekki çok kazandırmıyor.

EPL takımları ve babalar dışında 50 bantlarına çıkabilen kimse yok herhalde.
hitap ettikleri insan sayısı da az zaten.portekizin total 10m nufusu falan var , o da bir etken

Diaz 75 ediyosa Sane'nin de temiz bir 50si var. Bedava aldık adamı şaka gibi olay hakkaten
IMG_6452.webp

göğüs sponsorluğundan çok bir beklentim yok açıkçası tr şartlarında, ne yazık ki rakip taraftar kitlesiyle çok çok zor , global bulsan bile troller holiganlar onu da ürkütüyorlar adamlar korkuyor resmen sponsor olmaya
Aslında iyi alıyoruz Pasifik 10 milyon dolar, Socar şu an 5 milyon euro(revize için anlaşıldığı yönünde haberler vardı Rodop vb. 2 yıl daha uzatma ile 8 veya 10 milyona). Böyle bakınca iyi kazanıyoruz aslında. Bakalım şu an sırt, konç ve emin değilim ama şort sponsoru yok sanırım bunlara da lig başlamadan sponsorlar bulunur herhalde. Sırt için Sixt deniyor 5-6 milyona.

Bu arada bunlar persembeye kadar transfer yapmak zorunda di mi, 31inde kadro bildirmeleri lazim diye biliyorum

bayern sane'yi kaçırıp luis diaza 75 mil € para ödüyor,, aralarında 1 yaş var ve kalite olarak bi fark yok

bayern adına büyük fiyasko

nie heis, sane sağ kanattı heriflerde oliseyi alınca sağda fuzuli oldu. diaz daha naturel bi sol kanat. saneden para kazanamamalrı fiyasko ama kadrosal olarak daha mantıklı ypatıkları.

Donnarumma başka takımlardan teklif bekliyor anladığım kadarıyla

Bizim bekleyecek lüksümüz yok

Donnarumma başka takımlardan teklif bekliyor anladığım kadarıyla

Bizim bekleyecek lüksümüz yok

ön eleme oynamadığımız için bu sene hocanın lige kaleci yetiştirmek isteyeceğini hiç sanmıyorum. bekleyeceği biri varsa bekler yani. ligde günay var zaten diyordur.

Donarumma bizim oyunu bozar ayağı iyi kaleci lazım. Ayağı iyi olsun geçen sene Muslera'nın Günay'ın yaptığı kadar da kalecilik yapsın yeter. Donaruma'nın kaleciliğe laf yok ama senelik 10-12 maaş verdiğimiz kalecinin geri pasları taca attığını görünce hepiniz söversiniz burda. Kaleciye o paraları vereceksek Donnaruma'daki gibi bariz defosunun olmaması lazım.

abi saçma sapan bir hesap ilk başlarda ederson'a blöf olsun diye gardi donnarumma'ya teklif yapacak demişti ama umarım öyle bir durum yoktur.Kalecilik olarak 5 gömlek fark var aralarında eğer burdan Ederson gelirse öyle böyle kahrolmam

Donarumma bizim oyunu bozar ayağı iyi kaleci lazım. Ayağı iyi olsun geçen sene Muslera'nın Günay'ın yaptığı kadar da kalecilik yapsın yeter. Donaruma'nın kaleciliğe laf yok ama senelik 10-12 maaş verdiğimiz kalecinin geri pasları taca attığını görünce hepiniz söversiniz burda. Kaleciye o paraları vereceksek Donnaruma'daki gibi bariz defosunun olmaması lazım.
psg'nin oyununu bozamayan donnarumma bizim oyunu mu bozacak?

Bayern neden Rodrygo‘ya gitmedi anlamadim. Hem Diaz‘dan daha genc hem daha kaliteli.

Diaz kötü adam degil ama 75 etmez kesinlikle. Yasi da genc degil, ilerleyen yillarda hizini kaybettiginde siradan bir oyuncuya dönüsür.

Bayern neden Rodrygo‘ya gitmedi anlamadim. Hem Diaz‘dan daha genc hem daha kaliteli.

Diaz kötü adam degil ama 75 etmez kesinlikle. Yasi da genc degil, ilerleyen yillarda hizini kaybettiginde siradan bir oyuncuya dönüsür.
Diaz'a 75 benim valla tarihde gördüğüm en büyük dolandırıcılık.Barça 30a keirrson mudur nedir öyle adam almıştı ondan bile beter.Sane'yi gönderip daha alt seviyesini 75e almak büyük ahmaklık.Bayern günden güne eriyor , rezil bir takıma dönüyor maaşlar falan da rezil seviyede.Ligde rakip olmadığı sürece götürürler de avrupada çeyrek ötesi gitmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt