Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elbette az almayacak ama daha makul ramalar olacağı kesin. Gelen oyuncuların maliyetini gerçekten kafadan silmeye başladım. Her transferin maliyetini değerlendiren biri olarak söylüyorum bunu.

Artık en iyisi gelsin 1 yılda olsa canlı canlı izleyelim modundayım ama maaşlar zamanında ödenmezse takımın iyi gitme ihtimali yok.
Atanla - tutana iyi maaş verilmesine ben çok karşı değilim ikiside direk game changer nitelikte mevkiler vezirde eder rezilde eder.

Eğer Ederson 7.5 m euro'ya bitiyorsa Donnarumma için 10 m euro'ya ikna olduğu senaryoda hayır denmez ama 15'li rakamlar olursa bende istemem.

Donnarumaya su an o maasi verecek tek kulup Manchester United.. City- Psg kaleci aldi Chelseade zaten 10 kaleci var ..
Objektif dusunuyorum dunyanin en mal kuluplerinden olan Manchestera gitmektense bize gelmesi daha mantikli..Hani Newcastle Aston Villa falan istese onlari secerdi zaten bir zahmet mal Manchestera da gitmesin
Manutd Seskoyu alacak daha, baya ilerlemis o durum. Orada da 70+ 8-10mio maas verecekler. Üstünd daha stoper ve cm alacaklar.

sabah bir haber vardı psg donnarumma'yı tutmak istiyor diye , o kimse eğer en büyük kolpacı o dur.Chevalier'in yada Donnarumma'nın yedek kalma ihtimalinin %0.1 bile olmayacağını bilmeyecek kadar kolpadır.Artık kim yazdıysa o haberi , bir de yabancı basındı

2 aydır Nijerya'da sıkılmamış olmasına hayret ediyorum
Koç bize geleceğini öğrendiğinden beri kiralık birilerini aramıştır ama şu an herif orada İsa gibi takılıyor.

Afrika için bir Drogba olamaz belki ama bayağı bayağı kendi topraklarında sevilen, saygı gören bir adam.

Koç, TR'den tetikçi ekip ayarlamaya çalışıyorlardır. Casperlar, daltonlar cart curt bir sürü çete var. Serhat'ı da onlara vurdurdu zaten.

Chelsea'ye karşı intikam vakti Petrovic konusunda kiralık + zorunlu opsiyonu kabul etmediler şimdi derslerini verme vakti.

İsmi ne olursa olsun bir kaleciye 12 milyon Euro maaş verilmemeli. Yoksa bu borçsuzluk, sermaye heder olur. Kalecisi 12, forveti 20 alan bir takımda 5 in altına oyuncu oynatamazsınız. Hadi Osimhen tamam desek bile kaleciye 4 ten fazla maaş olacak iş değil. O da maksimum.

Örneğin git Chavalier'e 30 milyon bonservisi ver ama maaşı 2 olsun 3 olsun. Olur da satarsan bonservisini çıkarırsın fakat yüksek maaşlı oyuncuyu Araplar dışında kimselere satamazsın. Geri dönüşsüz bir hata olur. Tüm maaş sistemi kısa vadede bozulur.

Maks. 4m maaşa hangi kaleciyi getirebiliriz merak ettim? Aklında bir isim var mı?

Ya Chelsea ne yapacak kaleciyi yav zaten Sanchez ve Jorgensen gibi iki kalecisi var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt