Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 23.884
- 7.970
- 1.233
çat diye 50m verip Chevalier aldı psg
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Atanla - tutana iyi maaş verilmesine ben çok karşı değilim ikiside direk game changer nitelikte mevkiler vezirde eder rezilde eder.Elbette az almayacak ama daha makul ramalar olacağı kesin. Gelen oyuncuların maliyetini gerçekten kafadan silmeye başladım. Her transferin maliyetini değerlendiren biri olarak söylüyorum bunu.
Artık en iyisi gelsin 1 yılda olsa canlı canlı izleyelim modundayım ama maaşlar zamanında ödenmezse takımın iyi gitme ihtimali yok.
Manutd Seskoyu alacak daha, baya ilerlemis o durum. Orada da 70+ 8-10mio maas verecekler. Üstünd daha stoper ve cm alacaklar.Donnarumaya su an o maasi verecek tek kulup Manchester United.. City- Psg kaleci aldi Chelseade zaten 10 kaleci var ..
Objektif dusunuyorum dunyanin en mal kuluplerinden olan Manchestera gitmektense bize gelmesi daha mantikli..Hani Newcastle Aston Villa falan istese onlari secerdi zaten bir zahmet mal Manchestera da gitmesin
Chelsea
Manutd
City
araplar
Biz
Bence ranking böyledir
Chelsea giderse jörgenssen ya da sancheze dalalim. Citye giderse hemen edersona
Digerleri gg olur
Eyup 2.5 goztepe de 2 verir anadolu kulupleri ne zaman adam gibi harcayip da transfer yapmis.. Umarim boyle bir salaklik yapmadan yurt disina satariz..
Araplardan oyuncu almam. Maximin, talisca felan güzel örnekler olduAraplarda da gideceği kulübe göre Bento, Eduard Mendy, Yassine Bonou gibi kaleciler boşa çıkabilir.
Aynısını İcardi reis yapsa yerden yere vururlardıBu Osimhen de iyi tatil yaptı ha
2 aydır Nijerya'da sıkılmamış olmasına hayret ediyorumBu Osimhen de iyi tatil yaptı ha
Adam neredeyse her gün hali sahadaydi2 aydır Nijerya'da sıkılmamış olmasına hayret ediyorum
Dursun Aydin Ozbek
Koç bize geleceğini öğrendiğinden beri kiralık birilerini aramıştır ama şu an herif orada İsa gibi takılıyor.2 aydır Nijerya'da sıkılmamış olmasına hayret ediyorum
İsmi ne olursa olsun bir kaleciye 12 milyon Euro maaş verilmemeli. Yoksa bu borçsuzluk, sermaye heder olur. Kalecisi 12, forveti 20 alan bir takımda 5 in altına oyuncu oynatamazsınız. Hadi Osimhen tamam desek bile kaleciye 4 ten fazla maaş olacak iş değil. O da maksimum.
Örneğin git Chavalier'e 30 milyon bonservisi ver ama maaşı 2 olsun 3 olsun. Olur da satarsan bonservisini çıkarırsın fakat yüksek maaşlı oyuncuyu Araplar dışında kimselere satamazsın. Geri dönüşsüz bir hata olur. Tüm maaş sistemi kısa vadede bozulur.