Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu kardeşim singo sağ bek ve stoper pozisyonunda oynayabiliyor diye biz iki farklı pozisyonu nasıl ikame etmiş oluyoruz, bana bi deyverin hele

Bu adam maç içinde aynı anda hem stoper hem sağ bek pozisyonunda oynayamayacağına göre, aynı anda iki yerde bulunamayacağına göre, tabi bir quantum nesnesi değilse nasıl olacak bu iş.

Bizim nicel olarak hem stoper, hem de sağ beke ihtiyacımız var. 2 tane 2.
Barış ve Sallai olduğu için Okan hoca sağ bek konusunda sorun yaşamayacağını düşünüyor muhtemelen.

150 tl vermeyen kalmasın

Ben makul talebimi belirtmişken gelip topa giren sensin. "Nasıl eleştirirsiniz GS-Store ürün yelpazesini, beğenmesen de kendin giymesen de ille alacaksın" demeye vaktin vardı az önce... Hadi bak işine madem, gözüm görmesin... Bir daha dandik sığ yargılamalarını yapmadan önce iki de değil, 3-4 kere düşün...
Sayın V. Haydar Bey,

Öncelikle, bu kadar basit bir konu üzerinden bu kadar büyük ve agresif bir reaksiyon göstermenize gerçekten şaşırdım. Herkesin farklı zevklere sahip olması, beğeni düzeylerinin değişiklik göstermesi kadar doğal bir şey olamaz. GSStore ürün yelpazesiyle ilgili yaptığınız yorum tamamen subjektif olabilir ve buna elbette saygı duyarım. Ancak işin rengi, bu subjektif yorumu mutlak bir gerçeğe dönüştürmeye çalışmanızla değişti.

Benim "topa girmek" olarak nitelendirdiğiniz müdahalem, aslında sadece bir Galatasaray taraftarı olarak yapılan bir kurumsal emeği savunmaktan ibaretti. Zira bir camiayı temsil eden mağazanın, binlerce taraftara hitap eden ürünlerinin böylesine küçültücü bir dille "dandik" diye yaftalanmasına sessiz kalmam söz konusu olamazdı. Eleştiri tabii ki olabilir, olmalıdır da; ama yapıcı olduğu sürece. Sizinki ne yazık ki yapıcı değil, küçümseyici ve dışlayıcı bir tonda yapıldı.

Siz kendi beğeni kriterleriniz doğrultusunda "almam" demekle kalmadınız; bir adım daha ileri gidip bu tercih üzerinden GSStore'u aşağılamayı tercih ettiniz. Oysa ki kulüp ürünlerine olan aidiyet, yalnızca kumaş kalitesi ya da tasarım çizgisiyle değil, bir ruha, bir armaya olan sadakatle ölçülür. Kimse sana zorla bir şey aldırmıyor elbette. Ama bu tarz yorumları yaparken yalnız olmadığını, bu ürünleri severek giyen, gururla taşıyan binlerce insan olduğunu da aklının bir köşesinde tutmanı öneririm.

"Gözüm görmesin" diyerek dramatik bir rest çekmişsin, oysa mesele ne bir kişisel hakaretti ne de bir sınır ihlali. Fikrimi söyledim, saygı çerçevesinde bir bakış açısı sundum. Senin sözde "makul talebin" ise aslında baştan aşağı bir memnuniyetsizlik manifestosuydu. Ve evet, buna karşılık vermek benim hakkımdı. Fikrini belirtme özgürlüğüne sahipsen, ben de kendi fikirlerimi söyleme hakkına sahibim. Karşıt fikirler seni bu kadar çabuk çileden çıkarıyorsa, o zaman tartışma kültürünü tekrar gözden geçirmeni öneririm.

Sözün özü: Eleştirinin yapıcı olanına her zaman varım. Ama karşındaki insanları aşağılayarak, fikirlerine değer katmadan, salt öfke ve tahakküm diliyle kurulan cümlelere karşı susmamı bekleme. Çünkü susarsam, sen haklı çıkmazsın, sadece ben haksız olurum.

Varsa gerçekten makul bir eleştirin, konuşuruz, tartışırız. Yoksa, "hadi bak işine" demekle bir tartışmayı kazandığını zannetmek, olsa olsa iletişim yoksunluğunun acıklı bir göstergesidir.

Saygılar.

Osimhen gelişi için ayrı paket mi alacaz şimdi nu nasıl bir saçmalık

🟡🔴🔥İşte Galatasaray’ın yeni transferi!!!

Para değil akıl transferi !!!

Berke Özer GS’de!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt