- 22 Kasım 2008
- 11.478
- 7.071
- 2.493
Katil uyeligi sari kirmizi paket 25 euro aylik avrupaya. Ben aldim, benim gibi 100bin kisi alsa 2.5m euro kisa gunun kárı. Osinin 2 aylik maaṣı cikar. Pamuk eller cebe
Tamamı kulübe gitmiyordur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katil uyeligi sari kirmizi paket 25 euro aylik avrupaya. Ben aldim, benim gibi 100bin kisi alsa 2.5m euro kisa gunun kárı. Osinin 2 aylik maaṣı cikar. Pamuk eller cebe
Cimrilik yapmasalar acayip potansiyelimiz varda. Katildan tum para kesintisiz kulube giriyormu acaba?Lan 3 milyon gurbetçi sarı kırmızı pakete geçiş yapsa 75 milyon euro yapıyor bu paraya ikinci osimhen alinir helal be başkan
Ekli dosyayı görüntüle 296829
Barış ve Sallai olduğu için Okan hoca sağ bek konusunda sorun yaşamayacağını düşünüyor muhtemelen.Yahu kardeşim singo sağ bek ve stoper pozisyonunda oynayabiliyor diye biz iki farklı pozisyonu nasıl ikame etmiş oluyoruz, bana bi deyverin hele
Bu adam maç içinde aynı anda hem stoper hem sağ bek pozisyonunda oynayamayacağına göre, aynı anda iki yerde bulunamayacağına göre, tabi bir quantum nesnesi değilse nasıl olacak bu iş.
Bizim nicel olarak hem stoper, hem de sağ beke ihtiyacımız var. 2 tane 2.
paket nasıl değiştiriyoruz aslan paket benimki şu an
Sayın V. Haydar Bey,Ben makul talebimi belirtmişken gelip topa giren sensin. "Nasıl eleştirirsiniz GS-Store ürün yelpazesini, beğenmesen de kendin giymesen de ille alacaksın" demeye vaktin vardı az önce... Hadi bak işine madem, gözüm görmesin... Bir daha dandik sığ yargılamalarını yapmadan önce iki de değil, 3-4 kere düşün...
yükselt yazmıyorpaket nasıl değiştiriyoruz aslan paket benimki şu an![]()
![]()
paket yazan yerin yanında yükselt olmalı
150 tl vermeyen kalmasın
Çok doğru tespit. Helal olsun JOBugün çıkan Osimhen harici "hareketlilik var" tweetlerinden kolpanın izini sürebilirsiniz.
pcden gırdın mıyükselt yazmıyor
girdimpcden gırdın mı

Güvenilir kaynaklar Osimhen dışında hareketlilik yok diyor zaten...Bugün çıkan Osimhen harici "hareketlilik var" tweetlerinden kolpanın izini sürebilirsiniz.