- 3 Temmuz 2012
- 140.759
- 88.787
- 5.478
sercan dikme gelde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o sonuca göre büyük başarı.Emre Mora 4-0 macin en kotusu
![]()
Dursun 20 milyonu cebinden ver lan
Cok korkmustum
Basimiza geldi
Jupiter aslandaymis peh.Dursun Aslan Galatasarayi sirke cevirdi
Benzer bir moda girdim sayilir.leaoyu hiç istemiyodum ama havada kaparım şu an 35-40a vallahi
rezil kepaze şeyler konuşuluyor
ulan bizim 50 vermeyi taahhüt etmemiz mi heriflerin 60 istemesi mi daha sacma karar vermek güc
Tamam işte ben de almak için birini aldığın an çöpe atacaksın diyorum.Demirović kurtarır demiyorum ama Osimhen ara sıra dinlenmesi gerekiyor. Yoksa onun yedeği prime Lukaku gibi biri olmayacağını hepimiz biliyoruz.
Ponomarenko dediler olmadı. Su Fransa'daki ismi aklıma gelmeyen şuan biri var o da hic ciddi olmadı gibi. Böyle bir kac isim daha geçti ama iş hiç ciddiye binmedi galiba.
Sürekli u23 isimleri üzerinden giderken bir anda Demirović ismi çıktı nasıl olduysa. Ben oyuncu özelinde çok detaylı bilgiye sahip değilim ama değindiğim konu şu:
artık transfer lazım tabi rastgele isimler demiyorum ama takıma Kaliteli oyuncular şart.
Oldu evet. Bize gelmeden 17 maç-20 gol, bizde 12 maç-10 gol. Bu performansla elimizde patladı adam. Gol krallığına rağmen o yaz elimizden çıkarmaya çalıştık ve çıkaramadık. O dönem 13 milyon euro bizim için oldukça büyük paraydı ve transfer döneminde yine bir sürü isim peşinde koşup en son çaresizce Kasımpaşa’nın eline düşmüştük. Yarım sezonda attığı 10 gol o transferi doğru transfer yapmıyor kısacası.Gol kralı olmadı mı o bizdeki ilk sezonunda?
Değil, Isak daha skandal.Ben de öyle, daha fazla aşağılanmalı.
Hem bonservis hem maaş, tarihin en skandal transferi muhtemelen.
ulan bizim 50 vermeyi taahhüt etmemiz mi heriflerin 60 istemesi mi daha sacma karar vermek güc
Reis Kadro ciddi anlamda eksik.Osimhen’e birşey olsa bizi Demirovic’in kurtarmayacağı kesin.
Aksine ilk kritik gol kaçırdığı maçta puan kaybettiğimiz an ciddi tepkiler gelecek.
Bazı oyuncular gelmeden kaybediyor mevcut konjonktürden dolayı, Lesley gibi olur o da.
Buna Sarr da dahil, 40-50ye alsan bu mu 40-50lik adam diyecekler adım gibi biliyorum, o parayı verdiğin adam direkt 11de 50 maça çıkıp düzenli katkı vermeli çünkü.
Bruno, Leao isimleriyle aylarca taraftar oyalarsan sonu da böyle olur.
Talisca 11 misifbnin giden son ecnebisi belli oldu mu