Transfer Nöbeti #12

Hangi Futbolcuyu İstersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    140
  • Bu anket kapanacak: .
Emre Mora 4-0 macin en kotusu 🤦
b820eb52ee976948d4332a84e0b48112.jpg
o sonuca göre büyük başarı.
Yahu başımızdakilerin aldığı oyuncudan hayır gelmez

Sato başlık açar açmaz olumsuz haber doldu buralar 😀

Demirović kurtarır demiyorum ama Osimhen ara sıra dinlenmesi gerekiyor. Yoksa onun yedeği prime Lukaku gibi biri olmayacağını hepimiz biliyoruz.

Ponomarenko dediler olmadı. Su Fransa'daki ismi aklıma gelmeyen şuan biri var o da hic ciddi olmadı gibi. Böyle bir kac isim daha geçti ama iş hiç ciddiye binmedi galiba.

Sürekli u23 isimleri üzerinden giderken bir anda Demirović ismi çıktı nasıl olduysa. Ben oyuncu özelinde çok detaylı bilgiye sahip değilim ama değindiğim konu şu:

artık transfer lazım tabi rastgele isimler demiyorum ama takıma Kaliteli oyuncular şart.
Tamam işte ben de almak için birini aldığın an çöpe atacaksın diyorum.

Transferin ilk günü aynı paraya alacağın adamı son gün almayi ben mübah göremiyorum.

Aynı paraya ve muhtemelen da az maaşa Stutgart u23 santrafor aldı bir de.

Abuk subuk 2-3 adama 20şer, 25 er para verceğime, basarım 60 ı Sarra. Hücümda heryerde oynar, 3-4 sene kafa rahat olur. Şu demiri istemiyoruz diye bir tag açılsın da destek olalım.

Gol kralı olmadı mı o bizdeki ilk sezonunda?
Oldu evet. Bize gelmeden 17 maç-20 gol, bizde 12 maç-10 gol. Bu performansla elimizde patladı adam. Gol krallığına rağmen o yaz elimizden çıkarmaya çalıştık ve çıkaramadık. O dönem 13 milyon euro bizim için oldukça büyük paraydı ve transfer döneminde yine bir sürü isim peşinde koşup en son çaresizce Kasımpaşa’nın eline düşmüştük. Yarım sezonda attığı 10 gol o transferi doğru transfer yapmıyor kısacası.

Bu arada geldiğimiz noktada tel ve demiroviç kötü bir kapanış değil fakat yaşanılan süreç ve dursun özbek tarafından taraftarın gerizekalı yerine koyulmasını hazmedemiyorum.

Dursun fabrika ayarlarına geri döndü o tarihlerde kendisi hakkında ne yorumlar eleştiriler yapılmış bakın "Komisyon+hainlik " o tarihlerde de Ana başlıklar olarak göze çarpıyor. Valla o kadar doluyum ki ceza almayacağımı bilsem satır satır kufurler yazicam ama yazamıyorum.
Bir çift sözümde Okan hocaya ben hayatımda senin kadar pısırık bir hoca daha görmedim kendi istedigin oyuncuları aldiramiyorsan senin orda hiç bir vasfın yok demektir. İnsanın bi duruşu olur benim istediğim oyuncular gelmiyorsa bende istifa ediyorum diyemiyormusn şuan eli güçlü olan sensin taraftar her türlü senin arkanda durur yarın öbür gün en küçük başarısızlıkla Dursun seni sepetlicek haberin yok

Osimhen’e birşey olsa bizi Demirovic’in kurtarmayacağı kesin.

Aksine ilk kritik gol kaçırdığı maçta puan kaybettiğimiz an ciddi tepkiler gelecek.

Bazı oyuncular gelmeden kaybediyor mevcut konjonktürden dolayı, Lesley gibi olur o da.

Buna Sarr da dahil, 40-50ye alsan bu mu 40-50lik adam diyecekler adım gibi biliyorum, o parayı verdiğin adam direkt 11de 50 maça çıkıp düzenli katkı vermeli çünkü.

Bruno, Leao isimleriyle aylarca taraftar oyalarsan sonu da böyle olur.
Reis Kadro ciddi anlamda eksik.
Adam gibi orta sahanı oluştursaydın,Kanat transferini yapsaydın enes ünal bile fark yaratırdı.Yani ortalama golcü bile işini görürdü.

Geri
Üst Alt