Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Real maçında iptal edilen 4. gol yeter kanka Webo isimli herifin önüne geçmesine.

Bizim o 5 saniyede yaşadığımız heyecanı Fener 150 yıldır yaşamamıştır.
Chelsea maçlarındaki puştluğunu unutamıyorum bi türlü

O maçları gözüm bağlı izleseydim keşke de o anları görmeseydim

@Sami Karakoç Bu kadar İtalyan haberi yeter. Biraz daha Lucas hayalleri kuralım 😄

1659460712334.png

Sivas'ta yaşanmaz yav ruhu çekilir insanın orada bir de baktı iyi oynuyor, Rıza keserdi takımdan değerlenmesin diye. Pisa iyi takım gibi duruyor, orada oynaması daha iyi bence.
Pisa kulesini bir parmakla deviriyormuşsun gibi foton var mı

Iyi de o seni nerde gordu de böyle küfürler etti abicim. Olaya uzağım.
Benim şahsıma değil. Tüm Galatasaraylılara bilmem ne çocuğu, bunların kundaktaki bebeklerini falan yapayım diye ağır bir küfür etti. Sonra tabii burayı okuyup mahkeme süreci başladı deyince 5 saniye de küfürler silindi.

Sivas'ta yaşanmaz yav ruhu çekilir insanın orada bir de baktı iyi oynuyor, Rıza keserdi takımdan değerlenmesin diye. Pisa iyi takım gibi duruyor, orada oynaması daha iyi bence.
Sivasta 1 seneye yakin bulundum , gercekten yasanmaz orda
insanlari cok iyidir de morutan duygusal cocuk kesin bunalima girer orda

66Yozgat cok asiri derecede mal birisidir. Yillardir takip ederim antu yu, bir kere akilli birsey yazmamisdir.
O antu çok tuhaf bir yer. Tam. Klinik vaka .Mabadina bir şeyler sokacak olanlar. Donsuz dolaşacak olanlar.. Her biri Rambo Okan denilen O Muptezele benziyor . Allah akıl fikir versin.🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt