- 28 Temmuz 2019
- 46.894
- 47.477
- 3.633
Sivas'ta yaşanmaz yav ruhu çekilir insanın

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sivas'ta yaşanmaz yav ruhu çekilir insanın
Chelsea maçlarındaki puştluğunu unutamıyorum bi türlüReal maçında iptal edilen 4. gol yeter kanka Webo isimli herifin önüne geçmesine.
Bizim o 5 saniyede yaşadığımız heyecanı Fener 150 yıldır yaşamamıştır.
Dogruysa kötu anlasma. Cunku pisa kesin kiralik bedel ödemeden kiralamistir. Aldigimizin altina birakiyoz gene olursa. Tabi pisa seri aya cikarsa
Pisa kulesini bir parmakla deviriyormuşsun gibi foton var mıSivas'ta yaşanmaz yav ruhu çekilir insanın orada bir de baktı iyi oynuyor, Rıza keserdi takımdan değerlenmesin diye. Pisa iyi takım gibi duruyor, orada oynaması daha iyi bence.
Bu kendi takımına laf ettirmiyor. Murhan bizim takımın ebesine atliyor
Murhan degil!!Bu kendi takımına laf ettirmiyor. Murhan bizim takımın ebesine atliyor
M demişken akşama bir baskın yayın çok iyi giderBu kendi takımına laf ettirmiyor. Murhan bizim takımın ebesine atliyor
Benim şahsıma değil. Tüm Galatasaraylılara bilmem ne çocuğu, bunların kundaktaki bebeklerini falan yapayım diye ağır bir küfür etti. Sonra tabii burayı okuyup mahkeme süreci başladı deyince 5 saniye de küfürler silindi.Iyi de o seni nerde gordu de böyle küfürler etti abicim. Olaya uzağım.
Sivasta 1 seneye yakin bulundum , gercekten yasanmaz ordaSivas'ta yaşanmaz yav ruhu çekilir insanın orada bir de baktı iyi oynuyor, Rıza keserdi takımdan değerlenmesin diye. Pisa iyi takım gibi duruyor, orada oynaması daha iyi bence.
kiralama bedeli vardır belkiNasıl aldığımızın altına bırakıyoruz?
M denince benimde aklıma o geldiM demişken akşama bir baskın yayın çok iyi gider
O antu çok tuhaf bir yer. Tam. Klinik vaka .Mabadina bir şeyler sokacak olanlar. Donsuz dolaşacak olanlar.. Her biri Rambo Okan denilen O Muptezele benziyor . Allah akıl fikir versin.66Yozgat cok asiri derecede mal birisidir. Yillardir takip ederim antu yu, bir kere akilli birsey yazmamisdir.
En son İtalya seyahati planı yaptığımda korona patladı?Pisa kulesini bir parmakla deviriyormuşsun gibi foton var mı
Ronaldinhonun kendisinden daha ronaldinho'ya benzer 10 kişi bulurum bu olmamış bildiğin kibariyenin annesi bu
Ne ümitler beslemiştik oysa ki, neyse 4 milyon da fena değil.Morutan'ın zorunlu opsiyonu 4 m euro.
Ne kadar bonus verdikki, bonuslar işlemesin diye oynatmadılar bile adamı.kiralama bedeli vardır belki