Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen öyle avrupaya gitmek oyuncuyu ikna etmek açısından çok önemli bende oyuncunun yerinde olsam bizi tercih etmezdim

Avrupaya gitsen bile ulken bir Avrupa ulkesine benzemiyor ki. Avrupa turnuvasına katılan Ortadoğu ülkesi gibi birşey bizimkisi.

Adamı gel Türkiye'de yaşa diye ikna etmekte zor.

Olumsuzluk zincirini kiracak bir ZINCIRKIRAN yok mu
Arthur, 1 yıl kiralık olarak Valencia'ya gitmeyi kabul etti diye haber okudum az önce. Juventus da Jorginho'yu almak istiyormuş. Doğruluğu nedir bilmiyorum. Arthur'u alırlarsa Lucas için ısrarcı olmazlar. Paulista ve Guedes dışında 2m€+ üstü alan oyuncuları yok. Gattuso da Yunus ve Racic'in performanslarından memnunmuş. Yüksek maliyetleri rahat karşılayabilecek bir kulüp değil zaten Valencia şu an.

Yalnız o alex denen herifin tweetin olumsuz yanı Valencia için. Oyuncu Gattusodan dolayı Valencia istiyordu ama Valencia ekonomik durumdan dolayı Türkiye seçeneğindeki ücretleri veremez diyor

Süreç uzadıkça Toreira işi zorlaşır. Joao Pedro 'da da böyle olmuştu. Menejer pay istiyor maliyet yüksek vs derken bir anda kaptırıyorsun işte. Hadi Pedro bence o kadar da mühim değil yerine her türlü adam bulunurdu zaten ama Toreira' nın yerine Toreira gibi birini bulmak zor.

Arsenal taraftarinin yazidigini okursak herif fazla akilli birine benzemiyor zaten. Geri ülkeme dönmeyi istiyorum deyip, Italyaya giden bir oyuncu Torreira.
Ülkesine dönmek istemesinin sebebi annesini kaybetmesiydi. Annesinin kaybından hemen sonra bunu söylemişti. Arsenal maliyetini çıkartmak istiyordu, İtalya'ya gönderdi. Zaten çıkış yaptığı, yıllarca oynadığı yer de İtalya. Fio ile de mental olarak tekrar toparlamış kendisini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt