- 3 Haziran 2015
- 57.911
- 67.228
- 4.143
Olumsuzluk zincirini kiracak bir ZINCIRKIRAN yok mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen öyle avrupaya gitmek oyuncuyu ikna etmek açısından çok önemli bende oyuncunun yerinde olsam bizi tercih etmezdim
Arthur, 1 yıl kiralık olarak Valencia'ya gitmeyi kabul etti diye haber okudum az önce. Juventus da Jorginho'yu almak istiyormuş. Doğruluğu nedir bilmiyorum. Arthur'u alırlarsa Lucas için ısrarcı olmazlar. Paulista ve Guedes dışında 2m€+ üstü alan oyuncuları yok. Gattuso da Yunus ve Racic'in performanslarından memnunmuş. Yüksek maliyetleri rahat karşılayabilecek bir kulüp değil zaten Valencia şu an.Olumsuzluk zincirini kiracak bir ZINCIRKIRAN yok mu
akıllı olsa bize niye gelsin Serkan? PL de tutunurdu.
kastamonu pidesi istiyormuş avel.Pide mi kalmış sadece anlaşamadığımız
Kuş-Kaş mı? Kıymalı-Yumurtalı mı?
Cevabın çok önemli!
Kahreden haberler gelmeye devam ediyor.
Mal olmasa bizimle ne işi var premier de kalır deyip, konuyu facit daire içinde kapatalımkastamonu pidesi istiyormuş avel.
Erden'de demiş ki: Olum sen mal mısın?
Ülkesine dönmek istemesinin sebebi annesini kaybetmesiydi. Annesinin kaybından hemen sonra bunu söylemişti. Arsenal maliyetini çıkartmak istiyordu, İtalya'ya gönderdi. Zaten çıkış yaptığı, yıllarca oynadığı yer de İtalya. Fio ile de mental olarak tekrar toparlamış kendisini.Arsenal taraftarinin yazidigini okursak herif fazla akilli birine benzemiyor zaten. Geri ülkeme dönmeyi istiyorum deyip, Italyaya giden bir oyuncu Torreira.
Erden, Londra'da kastamonu pidesi arıyor olabilir.Mal olmasa bizimle ne işi var premier de kalır deyip, konuyu facit daire içinde kapatalım
Avrupaya gitsen bile ulken bir Avrupa ulkesine benzemiyor ki. Avrupa turnuvasına katılan Ortadoğu ülkesi gibi birşey bizimkisi.
Adamı gel Türkiye'de yaşa diye ikna etmekte zor.