- 1 Ağustos 2009
- 47.821
- 50.430
- 4.878
iskenderunlu lütfenbir moderatörün bu tarz ayrıştırıcı ifadeler kullanması ne kadar dogru
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iskenderunlu lütfenbir moderatörün bu tarz ayrıştırıcı ifadeler kullanması ne kadar dogru
Bakmadi@Egemen Bayrak dmye baktın mı
Son derece yanlış olan bu davranış hakkında açıklaman ne hea @Onur Liboşbir moderatörün bu tarz ayrıştırıcı ifadeler kullanması ne kadar dogru
Kıskandın mı
ZuahhshshDüsünsene koltuklari söküp karsi takim tribününe firlatiyoriz![]()
ortasahada fena değildi aslında
Ekli dosyayı görüntüle 171489
Kilibik HERIF iştebir moderatörün bu tarz ayrıştırıcı ifadeler kullanması ne kadar dogru
Spor Gecesi
Torreira da YENİ BİLGİ
neyin ne olduğunu, nelerin ne hangi durumlar. başka yerlerde ben gizli gündemim yok benim.Son derece yanlış olan bu davranış hakkında açıklaman ne hea @Onur Liboş
onur hep beni ateşe atıyordu denk gelince affetmedim bu seferKilibik HERIF işte
Kolpa gecesinde sıradan bir yayınSpor Gecesi
Başlığa Torreira da YENİ BİLGİ yazmışlar
Galatasaray'da transferde yeni gelişmeler var. Galatasaray Lucas Torreira'da ne durumda? Galatasaray Lucas Torreira'yı transfer edebilecek mi? Galatasaray'ın karşısında Serie A takımları ve Valencia mı var? Galatasaray Daniele Rugani ile ilgileniyor mu? En net bilgi Spor Gecesi Digital'de. Sevilla'dan pis kokular geliyor. Sevilla Monchi önderliğinde Galatasaray'a yeni bir sefer mi düzenliyor? Sevilla Nelsson Galatasaray üçgeninde neler yaşanıyor? Fenerbahçe, yarın UEFA Avrupa Ligi'nde Slovacko ile karşı karşıya geliyor. Kalede Altay olmayacak. Fenerbahçe İrfan Can Eğribayat'ı transfer etti. Beşiktaş'ta transferde yeni planlama... Beşiktaş kaç transfer yapacak? Beşiktaş Kerem Atakan Kesgin'i transfer edecek mi?
Bedava gelme ihtimali varken sırf Ayhan bizde değil diye gelmedi şimdi ise Ayhan bizde ve orada kadroya almıyorlar diye dünya paraya gelecekopsiyonun Ali ile ne alakası var?
Aksine seçim sonrası değerlendiricez hoca ve transfer konularını dediler.Admin lig başladı. İlk haftalarda full deplasmandasın. Zaten geçen seneden yaralıyız. Düşme hattına gerileyecektik.
Hiç mi hazırlık yapılmadı. Ahmet Bulut olmasa Sergio ve Seferovici alamayacaktık mesela. Solbakken istiyoruz menajeri onu Napoliye götürüyor diyor ki size ortasaha oyuncumu öneriyorum ve onu alıyoruz.
Bıktım menajer kucağında gezmesinden kulübün. Abi Metin Öztürk ve Dursun Özbek beyenat vermedi mi transferlerin çoğu hazır diye. Nerde abi bu adamlar.
Hecesi hecesine katılıyorum.Bedava gelme ihtimali varken sırf Ayhan bizde değil diye gelmedi şimdi ise Ayhan bizde ve orada kadroya almıyorlar diye dünya paraya gelecek
ya isteniliyo ki fb gibi her gün transfer acıklansın. acıklandıktan sonra onu parlatacak videolar arastırmalar cok olacaktır. ama sezona girince xx ismine gs forması iki beden büyük geldi diyecekler. bu sefer sezon ortası transfer zamanı deli gibi beklenecek. isimsiz kariyer yapamamıs adamları her gün almaktansa on gün sonra tam gediğine nokta atışı transferi yapmayi yeğlerim. bir oyuncunun bile skora ve oyuna ne kadar etkisinin olduğunu bilmeyen trasnfersporlulara cok aldırıs etmemek lazım.Arkadaşlar, torreira konusu neden bu kadar garipseniyor anlamıyorum. Bakkala gitmek için bile insan 20 dk düşünüyor , ulan ben mi gitsem yoksa 3-5 bisey daha alsam da sipariş mi versem ? Diye.
Adam 26 yaşında, ligimizde 2 gömlek üstünde bir oyuncu. Bitik josef , atiba , sakat lemina bile şov yaptı bu ligde. Gelirse senenin en iyi transferi olur. E adam da bunun farkında, kariyeri açısından feci bir düşüş olacak onun açısından. Tabiki düşünecek, daha iyi teklif gelir mi diye bekleyecek , bu çok normal.
Kanı sar kırmızı akar dediğimiz denayer bile 3 kurus indirim yapmadı, boşta bekliyor. 26 yaşında 2 sene önce 28 m ödenmiş adam mı naz yapmayacak ? Ya da bekletmesi bizim neden zorumuza gidiyor anlamıyorum..