Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Spor Gecesi
Başlığa Torreira da YENİ BİLGİ yazmışlar

Galatasaray'da transferde yeni gelişmeler var. Galatasaray Lucas Torreira'da ne durumda? Galatasaray Lucas Torreira'yı transfer edebilecek mi? Galatasaray'ın karşısında Serie A takımları ve Valencia mı var? Galatasaray Daniele Rugani ile ilgileniyor mu? En net bilgi Spor Gecesi Digital'de. Sevilla'dan pis kokular geliyor. Sevilla Monchi önderliğinde Galatasaray'a yeni bir sefer mi düzenliyor? Sevilla Nelsson Galatasaray üçgeninde neler yaşanıyor? Fenerbahçe, yarın UEFA Avrupa Ligi'nde Slovacko ile karşı karşıya geliyor. Kalede Altay olmayacak. Fenerbahçe İrfan Can Eğribayat'ı transfer etti. Beşiktaş'ta transferde yeni planlama... Beşiktaş kaç transfer yapacak? Beşiktaş Kerem Atakan Kesgin'i transfer edecek mi?

images - 2022-08-03T223834.003.webp

Spor Gecesi
Başlığa Torreira da YENİ BİLGİ yazmışlar

Galatasaray'da transferde yeni gelişmeler var. Galatasaray Lucas Torreira'da ne durumda? Galatasaray Lucas Torreira'yı transfer edebilecek mi? Galatasaray'ın karşısında Serie A takımları ve Valencia mı var? Galatasaray Daniele Rugani ile ilgileniyor mu? En net bilgi Spor Gecesi Digital'de. Sevilla'dan pis kokular geliyor. Sevilla Monchi önderliğinde Galatasaray'a yeni bir sefer mi düzenliyor? Sevilla Nelsson Galatasaray üçgeninde neler yaşanıyor? Fenerbahçe, yarın UEFA Avrupa Ligi'nde Slovacko ile karşı karşıya geliyor. Kalede Altay olmayacak. Fenerbahçe İrfan Can Eğribayat'ı transfer etti. Beşiktaş'ta transferde yeni planlama... Beşiktaş kaç transfer yapacak? Beşiktaş Kerem Atakan Kesgin'i transfer edecek mi?
Kolpa gecesinde sıradan bir yayın

@Emre Zeytinli

Admin lig başladı. İlk haftalarda full deplasmandasın. Zaten geçen seneden yaralıyız. Düşme hattına gerileyecektik.

Hiç mi hazırlık yapılmadı. Ahmet Bulut olmasa Sergio ve Seferovici alamayacaktık mesela. Solbakken istiyoruz menajeri onu Napoliye götürüyor diyor ki size ortasaha oyuncumu öneriyorum ve onu alıyoruz.

Bıktım menajer kucağında gezmesinden kulübün. Abi Metin Öztürk ve Dursun Özbek beyenat vermedi mi transferlerin çoğu hazır diye. Nerde abi bu adamlar.
Aksine seçim sonrası değerlendiricez hoca ve transfer konularını dediler.

Avrupa olmayan, kurun bu seviyede olduğu bir sezonda bence hamleler başarılı. Alınan oyuncuların da plan dahilinde alındığını düşünüyorum mesela Grillitsch gelse kesinlikle plansızlık var derdim, menajer önerisiyle bu kadar uyumlu adamları getiremezsin.

Torreira gibi adamlar da işte fırsat oluşunca gelebilirler adam İtalya ihtimalini bekledi önce, baktı olmuyor fırsatı değerlendirmeye çalıştık. Gueye mesela bizi istemedi, napabiliriz bu durumda.

Evander'i de taa ne zamandır bi olumlu/olumsuz bitiremedik yav. Sıktı aynı isimler biri olsun da nextleyelim artık

Arkadaşlar, torreira konusu neden bu kadar garipseniyor anlamıyorum. Bakkala gitmek için bile insan 20 dk düşünüyor , ulan ben mi gitsem yoksa 3-5 bisey daha alsam da sipariş mi versem ? Diye.

Adam 26 yaşında, ligimizde 2 gömlek üstünde bir oyuncu. Bitik josef , atiba , sakat lemina bile şov yaptı bu ligde. Gelirse senenin en iyi transferi olur. E adam da bunun farkında, kariyeri açısından feci bir düşüş olacak onun açısından. Tabiki düşünecek, daha iyi teklif gelir mi diye bekleyecek , bu çok normal.

Kanı sar kırmızı akar dediğimiz denayer bile 3 kurus indirim yapmadı, boşta bekliyor. 26 yaşında 2 sene önce 28 m ödenmiş adam mı naz yapmayacak ? Ya da bekletmesi bizim neden zorumuza gidiyor anlamıyorum..
ya isteniliyo ki fb gibi her gün transfer acıklansın. acıklandıktan sonra onu parlatacak videolar arastırmalar cok olacaktır. ama sezona girince xx ismine gs forması iki beden büyük geldi diyecekler. bu sefer sezon ortası transfer zamanı deli gibi beklenecek. isimsiz kariyer yapamamıs adamları her gün almaktansa on gün sonra tam gediğine nokta atışı transferi yapmayi yeğlerim. bir oyuncunun bile skora ve oyuna ne kadar etkisinin olduğunu bilmeyen trasnfersporlulara cok aldırıs etmemek lazım.

bir sürü dinamik var transferde de, takım olabilme de. dan dun transfer acıklayan fb yi göreceğiz bu sene. hepsini yıldız, prime dönemi adamlardan bile olustursan basarı isim üzerindne değil sahaya koyduğun karakter ile gerçekleşen bir durum. bundan da haberi yok bazı taraftarların. geçen sene fb ismail kartalla karakter koymustu sahaya. hepsi kendinden emin ve hemen hemen her maçı kazanabilecek potansiyele ulastılar o kadar kötü gidişata rağmen mesela. takım aynı, oyuncular aynı ama ortaya konulan karakter farklıydı.

bu işin içinde değiliz, nası bir yapi olusturulmaya okan hocanın kafasında nası bir takım kurmaya calıstıgından da emin değiliz. yöneticilerin kaynaklarını ve konustukları isimlerden ve rakamlardan da haberdar değiliz. sadece transfer istiyoruz. oraya gelene kadar çok detay var. bilmediğimiz ama içinde bulunanlardan daha fazla dırdır yaptığımız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt