- 12 Şubat 2010
- 5.354
- 1.503
- 1.748
Nelsson giderse 1+1 yıllık sözleşme yapabileceğimiz tecrübeli bir isme yönelelim Ujfaluši gibi. Takımı toparlayacak oyuncuya ihtiyacımız var kritik anlarda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oooo daha çok işin varnerede o
Dengeli olur muymuş acaba?
Dengeyi sağlamak için arkalarına Jem Paul Karacan gibi bir adam lazım renkdaş ...Dengeli olur muymuş acaba?
Zaten yönetim dışı açamıyor normalde Emrah bey size özel yaptığımız bir uygulama değil saygılar11 yıldır buradayım 1 nöbet açtırmadınız bana. Kırgınım ve dargınım...
Medyada yazılanlar dogro değilse menajerlik işleri vs mutlaka kazanılması lazım boey potansiyeli olan adam yoksa o Arap bozması her maç içimize edecekHoca çalışma azminden memnunmuş, sahadaki yaptığı işler pek önemli değil bizim hocalar için
Meali: abdestsiz üyelere konu açtırmıyoruzZaten yönetim dışı açamıyor normalde Emrah bey size özel yaptığımız bir uygulama değil saygılar
Dün bi haberde boey rezerv ligte oynayacak, performansına göre okan hoca karar verecek deniyordu. Omarı yollayıp bi yerli alalım, boeyi de rezervde izleyelim bakalım akıllanacak mıMedyada yazılanlar dogro değilse menajerlik işleri vs mutlaka kazanılması lazım boey potansiyeli olan adam yoksa o Arap bozması her maç içimize edecek
Medyada yazılanlar doğru ise kesinlikle elde tutulmalı rezerv takımda curusun