Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3lü defans oynamıcaz

Ramos gelirse ne nelsson ne de ramos yedek olmaz

Tşkler

Ramos gelsin, ŞL maçlarında oynasın kalan maçlarda yedek mi kalsın?

Yoksa ligde Nelsson mu yedek kalacak?

ŞL maçlarındaki seviye ne mesela, Upamecano gibi stoperler mi?

Neyi sorguluyorsun anlamadim. Dedigim cok basit, Ramos gibi bir adam alinabiliyorsa alirsin ve oynatirsin. Buna gore bir anlasma yapabiliyorsan da yaparsin gelmiyorsa alinmaz. Buna cevap su olmaz, yabanci stoper almak yanlis. Neden ? Elindekilerden daha iyisi varsa pekala alirsin, Nelsson giderse zaten alacaksin. Gitmezse de Ramos gibi ikonik bir isim olursa, alirsin diyorum. Ayrica bir dunya mac oynayacagiz. Ben ozellikle onemli kritik maclarda Nelsson-Abdul'u cok yeterli bulmuyorum, suan. Suan diyorum cunku ortasaha kurgumuz belli degil. O is biter sonra yine bakilir. Yalniz, kafadan bunu soylemek yanlis diye dusunuyorum. Bu arada, CL maclari disinda kenarda otursun demedim, CL maclarinda adamin o olur dedim. Eger bir basari hedefliyorsan ki oyle soyleniyor bize, buna uygun isimler alirsin ya da kendine yetistirirsin. Kendimiz yetistiremedigimize gore, gidip sana bu isi yapacak isimleri alirsin. Buna istinaden iyi bir ornek Ramos'u verdim ve dedim ki yabanci stoper Ramos gelse bu onerme dogru olmuyor.

Kale ve önündeki 4 defans oyuncusundan 2 tanesi yerli olmalı fenerde öyle beşiktaş da öyle trabzon da öyle bizde öyle değil buna çözüm bulmak lazım ön bölgeye +1 yabancı atabilmeliyiz.
Gerek olduğunu zannetmiyorum. 1 tane yeterli zaman zaman da kazımı kullanırız, yeri gelir keremi ortada kullanırız.
Geçen sene ligin başında oliviera restiali vardı kerem bir benzerini sunabilir. Kendisine illa türk gözüyle de bakmamak gerekir.
Fenerin mevcur 2 bekinden birisi müzmin sakat herifin teki 1 yıldır sakat. Bu sene 10 maç üst üste oynarsa başarı sayarım.
Öbürü iyi fakat futbol bu olası sakatlıkta eline alırlar.

Kiralık Zaniolo yollama fikrine tamamen karışıyım ya 30+ verip alsınlar ya da almasınlar biz oynatırız 2 gün sonrada kapımızda sıraya girerler küçük Zani'yi alırlar.
Katılıyorum. Tutalım elimizde çıkış bedelini veren gelsin alsın. Arda Güler'i bile 1.5 sezon sırf pr ile parlatıp cilalayıp sattılar hem de Real'e. Zaniolo için o kadar piyara bile gerek yok. İtalyan wonderkid milli oyuncu ve burada kalmaya gönlü var. Bay Buruk'da hepsini oynatacak bir formül üretecek artık.

Defansif istatistikler futbolda biraz kandırmaya müsait. Top kazanma falan güzel ama bunu önden presle mi kazandı yoksa geride mi kazandı, takımı rakibi nerede nasıl karşılıyordu, hangi dizilişte oynadılar, hocası ondan hangi alanı kapatmasını istedi...

Bir de Rashica'nın defansif katkısı "top çalıyor" mevzusu değil. Gerektiğinde geriye depar atıp takım arkadaşının alanını kapatması. Bu istatistikte bu yok.

Not: Bu mesaj Tete'nin defansını kötüleme anlamı taşımamaktadır. Sadece bu istatistik doğruysa bile çok da bir şey ispatlamaz demektir.

Neyi sorguluyorsun anlamadim. Dedigim cok basit, Ramos gibi bir adam alinabiliyorsa alirsin ve oynatirsin. Buna gore bir anlasma yapabiliyorsan da yaparsin gelmiyorsa alinmaz. Buna cevap su olmaz, yabanci stoper almak yanlis. Neden ? Elindekilerden daha iyisi varsa pekala alirsin, Nelsson giderse zaten alacaksin. Gitmezse de Ramos gibi ikonik bir isim olursa, alirsin diyorum.
Neyi sorguladığım açık değil mi?

Ramos, Nelsson, Abdülkerim rotasyonunda ligde kim kesilecek diyorum, soru çok net bence.

En az 4 milyon euro alacak Ramos mu?
Takımın en değerli oyuncularından Nelsson mu?
Yoksa Akerim kesilip başka 3 yerli mi olacak?

Hadi birinden birini kestin diyelim Ramos ya da Nelsson kulübede paşa paşa oturacaklar mı?

Ligde yan yana hiç oynamayacak iki stoperin sadece ŞL’de oynamaları da ayrı bir husus tabii.

De Paul ismi neden yaziliyor adami 2 sene once 35 milyona almis Atletico Madrid daha 2026 ya kadar sozlesmesi var. İmkansiz gibi bisey adam kariyerinin zirvesinde gecen sene dunya kupasi aldi.

Biz niye Oliveira yollayıp Lo Celso düşünmüyoruz ki Parades'i de alalım çifte Arjantinliyle orta saha transferini kapatalım.

Paredes geldikten sonra ille başka bir 8 no daha alınacaksa (ben şüpheliyim açıkçası) Lo Celso bence de en ideal adam gibi duruyor getirebilirsek...

Paredes geldikten sonra ille başka bir 8 no daha alınacaksa (ben şüpheliyim açıkçası) Lo Celso bence de en ideal adam gibi duruyor getirebilirsek...
Farklı bir profil 8 numara iş yapar. Parades daha çok 6-8 Lo Celso da 8-10 arası bir şey o yüzden farklı oyun profillerinde de ihtiyaç olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt