Onur Bakır
Berlin Panteri
- 22 Ocak 2010
- 46.179
- 28.888
- 2.848
3lü defans oynamıcaz
Ramos gelirse ne nelsson ne de ramos yedek olmaz
Tşkler
Ramos gelirse ne nelsson ne de ramos yedek olmaz
Tşkler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ramos gelsin, ŞL maçlarında oynasın kalan maçlarda yedek mi kalsın?
Yoksa ligde Nelsson mu yedek kalacak?
ŞL maçlarındaki seviye ne mesela, Upamecano gibi stoperler mi?
Ulan zekiye de inanmazsiniz be arkadas
Gerek olduğunu zannetmiyorum. 1 tane yeterli zaman zaman da kazımı kullanırız, yeri gelir keremi ortada kullanırız.Kale ve önündeki 4 defans oyuncusundan 2 tanesi yerli olmalı fenerde öyle beşiktaş da öyle trabzon da öyle bizde öyle değil buna çözüm bulmak lazım ön bölgeye +1 yabancı atabilmeliyiz.
Katılıyorum. Tutalım elimizde çıkış bedelini veren gelsin alsın. Arda Güler'i bile 1.5 sezon sırf pr ile parlatıp cilalayıp sattılar hem de Real'e. Zaniolo için o kadar piyara bile gerek yok. İtalyan wonderkid milli oyuncu ve burada kalmaya gönlü var. Bay Buruk'da hepsini oynatacak bir formül üretecek artık.Kiralık Zaniolo yollama fikrine tamamen karışıyım ya 30+ verip alsınlar ya da almasınlar biz oynatırız 2 gün sonrada kapımızda sıraya girerler küçük Zani'yi alırlar.
tete>raşiit
Neyi sorguladığım açık değil mi?Neyi sorguluyorsun anlamadim. Dedigim cok basit, Ramos gibi bir adam alinabiliyorsa alirsin ve oynatirsin. Buna gore bir anlasma yapabiliyorsan da yaparsin gelmiyorsa alinmaz. Buna cevap su olmaz, yabanci stoper almak yanlis. Neden ? Elindekilerden daha iyisi varsa pekala alirsin, Nelsson giderse zaten alacaksin. Gitmezse de Ramos gibi ikonik bir isim olursa, alirsin diyorum.
Sıraçhan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Biz niye Oliveira yollayıp Lo Celso düşünmüyoruz ki Parades'i de alalım çifte Arjantinliyle orta saha transferini kapatalım.
Taha akgül neymiş lan öyle, rızadan bile iri. Ceketliyi bi sıksa suyunu çıkarır
Farklı bir profil 8 numara iş yapar. Parades daha çok 6-8 Lo Celso da 8-10 arası bir şey o yüzden farklı oyun profillerinde de ihtiyaç olabilir.Paredes geldikten sonra ille başka bir 8 no daha alınacaksa (ben şüpheliyim açıkçası) Lo Celso bence de en ideal adam gibi duruyor getirebilirsek...