- 3 Temmuz 2012
- 133.947
- 80.784
- 5.198
30 yasında yıllık 4.2 milyon 4+1 sözlesme cokBizi ilgilendiren kısım nedir
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
15 mılyon bonservis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30 yasında yıllık 4.2 milyon 4+1 sözlesme cokBizi ilgilendiren kısım nedir
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
eğer stopere biri alınacaksa o merih olmalı
olmuyorsa sıçrama yapması kesin gibi olan sazanov vwyahut muadili biri alınmalı
ortasahaya gouendizi tarzı biri
ve torreiraya yedek alınmalı
torreirasız ortasaha yol geçen hanı gibi
bir 6 no ile o iş olmaz ama genç potansiyelli biri olmalı yedeği
saçmalık 37 yaşında adamı almak
kendimden biliyorum 10 dakika koştumu tahtalı köyün silüetini görür gibi oluyorum
37 ne anasını satayım o yaşda torun seversin ne futbolu
Melikşah hemen de Paul , domingez ve su leicesterdeki çöp stoper hakkına bilgi ver millet kafayı yedi
Torreiranin yedeği konusuna katiliyorum.eğer stopere biri alınacaksa o merih olmalı
olmuyorsa sıçrama yapması kesin gibi olan sazanov vwyahut muadili biri alınmalı
ortasahaya gouendizi tarzı biri
ve torreiraya yedek alınmalı
torreirasız ortasaha yol geçen hanı gibi
bir 6 no ile o iş olmaz ama genç potansiyelli biri olmalı yedeği
saçmalık 37 yaşında adamı almak
kendimden biliyorum 10 dakika koştumu tahtalı köyün silüetini görür gibi oluyorum
37 ne anasını satayım o yaşda torun seversin ne futbolu
Ben yanlış mı anladım? Kendini profesyonel futbolcuyla mı karşılaştırdın?
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Hakan rdasim çok gerginsin sen bugün
Cidden denedim olmuyor , ya keremi ya zahayi kesmek zorunda kaliyosun...Ligde 3lü oynama ihtimalimiz yok.
Bu sefer orta sahadaki bir ton adam boşa çıkıyor.
Ligde Nelsson ve Ramos beraber oynatacak senaryoda ya Angelino’yu kesersin ya da Tete/Rashica/Zaniolo’yu kesersin.
Dene 3lü bir kadro yapmayı, bakalım kimler dışarda kalacak.
sende biraz zeka sorunu var gibi
Neyi sorguluyorsun anlamadim. Dedigim cok basit, Ramos gibi bir adam alinabiliyorsa alirsin ve oynatirsin. Buna gore bir anlasma yapabiliyorsan da yaparsin gelmiyorsa alinmaz. Buna cevap su olmaz, yabanci stoper almak yanlis. Neden ? Elindekilerden daha iyisi varsa pekala alirsin, Nelsson giderse zaten alacaksin. Gitmezse de Ramos gibi ikonik bir isim olursa, alirsin diyorum. Ayrica bir dunya mac oynayacagiz. Ben ozellikle onemli kritik maclarda Nelsson-Abdul'u cok yeterli bulmuyorum, suan. Suan diyorum cunku ortasaha kurgumuz belli degil. O is biter sonra yine bakilir. Yalniz, kafadan bunu soylemek yanlis diye dusunuyorum. Bu arada, CL maclari disinda kenarda otursun demedim, CL maclarinda adamin o olur dedim. Eger bir basari hedefliyorsan ki oyle soyleniyor bize, buna uygun isimler alirsin ya da kendine yetistirirsin. Kendimiz yetistiremedigimize gore, gidip sana bu isi yapacak isimleri alirsin. Buna istinaden iyi bir ornek Ramos'u verdim ve dedim ki yabanci stoper Ramos gelse bu onerme dogru olmuyor.