Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
baniyayı bende beğeniyorum
hırçın korkusuz lider özellikli bir topçu
tek hcsi hızı
tek hamleli stoper nelson gibi

onun için riskli transfer
büyük takımda iş yapmayabilir

eğer stopere biri alınacaksa o merih olmalı
olmuyorsa sıçrama yapması kesin gibi olan sazanov vwyahut muadili biri alınmalı

ortasahaya gouendizi tarzı biri
ve torreiraya yedek alınmalı
torreirasız ortasaha yol geçen hanı gibi
bir 6 no ile o iş olmaz ama genç potansiyelli biri olmalı yedeği

saçmalık 37 yaşında adamı almak
kendimden biliyorum 10 dakika koştumu tahtalı köyün silüetini görür gibi oluyorum
37 ne anasını satayım o yaşda torun seversin ne futbolu

Ben yanlış mı anladım? Kendini profesyonel futbolcuyla mı karşılaştırdın?

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Fenerin yaptığı transferlerin hiçbirinde maliyet konusuna girmem adamlar son kurşunu atıyor bonservis olarak 70-80 m euro'da harcayabilir maaşlarla toplam 200 milyon euro maliyetin altına da imza atabilirler ki şaşırtmaz çünkü artık kaybedecekleri bir şey kalmadı. Yalı çocuğunun son senesi olursam olurum olmazsam da batarsak da benden sonrası düşünsün diye hareket ediyordur.

O yüzden 1 tane nokta atışı şampiyon yapacak bir hamle lazım. Felix mi olur Griezmann mı olur bilemem ama bu tarz şampiyonluk hamlesiyle noktalamak lazım ki psikolojik üstünlüğü tamamen koparalım. Hem rakiplerin altında kalkamayacağı maliyetle kaosa sürükleyip seneye tamamen çaresiz bırakabiliriz.

eğer stopere biri alınacaksa o merih olmalı
olmuyorsa sıçrama yapması kesin gibi olan sazanov vwyahut muadili biri alınmalı

ortasahaya gouendizi tarzı biri
ve torreiraya yedek alınmalı
torreirasız ortasaha yol geçen hanı gibi
bir 6 no ile o iş olmaz ama genç potansiyelli biri olmalı yedeği

saçmalık 37 yaşında adamı almak
kendimden biliyorum 10 dakika koştumu tahtalı köyün silüetini görür gibi oluyorum
37 ne anasını satayım o yaşda torun seversin ne futbolu
Torreiranin yedeği konusuna katiliyorum.

Midstjo ve yusufun lisansı cikarilmaz muhtemelen kiralanir. Bundan oluşan boslukla da yatirim için bir adet defansif ortasaha bir tane de 8 no alinir diye düşünüyorum.

Ha bizimkiler iki tane yildiz ortasaha alabilir mi erden Timur bu sene hedefimiz avrupada kupa demişti alırlarsa da şaşırmam.

Ligde 3lü oynama ihtimalimiz yok.

Bu sefer orta sahadaki bir ton adam boşa çıkıyor.

Ligde Nelsson ve Ramos beraber oynatacak senaryoda ya Angelino’yu kesersin ya da Tete/Rashica/Zaniolo’yu kesersin.

Dene 3lü bir kadro yapmayı, bakalım kimler dışarda kalacak.
Cidden denedim olmuyor , ya keremi ya zahayi kesmek zorunda kaliyosun...

De paul kimden cikti bilmiyorum ama Torerianin degisik versiyonu topla arasi daha iyi cok daha iyi pasor driplingi orta karar atletico formasi giydigi icin fiyati yuksek bugun toreria yida atleticoya koysak 3 sene oynasa degeri 40 milyona cikar

Neyi sorguluyorsun anlamadim. Dedigim cok basit, Ramos gibi bir adam alinabiliyorsa alirsin ve oynatirsin. Buna gore bir anlasma yapabiliyorsan da yaparsin gelmiyorsa alinmaz. Buna cevap su olmaz, yabanci stoper almak yanlis. Neden ? Elindekilerden daha iyisi varsa pekala alirsin, Nelsson giderse zaten alacaksin. Gitmezse de Ramos gibi ikonik bir isim olursa, alirsin diyorum. Ayrica bir dunya mac oynayacagiz. Ben ozellikle onemli kritik maclarda Nelsson-Abdul'u cok yeterli bulmuyorum, suan. Suan diyorum cunku ortasaha kurgumuz belli degil. O is biter sonra yine bakilir. Yalniz, kafadan bunu soylemek yanlis diye dusunuyorum. Bu arada, CL maclari disinda kenarda otursun demedim, CL maclarinda adamin o olur dedim. Eger bir basari hedefliyorsan ki oyle soyleniyor bize, buna uygun isimler alirsin ya da kendine yetistirirsin. Kendimiz yetistiremedigimize gore, gidip sana bu isi yapacak isimleri alirsin. Buna istinaden iyi bir ornek Ramos'u verdim ve dedim ki yabanci stoper Ramos gelse bu onerme dogru olmuyor.

Yahu biz Real Madrid ve City değiliz. Ramos alıp, CL başta düzenli onu oynatıp Nelsson'u yedek bırakıyorsak senin de dediğin gibi "ona güvenmiyoruz" demektir. Ondan sonra Nelsson'u sıfır karla satabilirsen öp de başına koy. CL'de daha da yükselmesini, daha da gelişmesini, parlamasını umacağın elindeki ekonomik olarak en değerli varlıklardan gördüğümüz adamın kariyerini tepetaklak edip değersizleştirmenin ne anlamı var? Boey yerine de Kyle Walker geliyormuş mesela? Onu da alalım Boey yedek kalsın devamlı, CL'de oynayamasın. Mantıklı mı??

Satarsan başka mevzu veya Ramos'u getirip devamlı 11 çıkartmayacaksan, onun da rızasıyla rotasyon oyuncusu yapacaksan (sanmıyorum ama) o da başka mevzu. Onlara varım. Evet Nelsson dünyanın en iyi stoperi olmayabilir, bazı irili ufaklı eksikleri olabilir. CL'de kötü maçlar da oynayabilir ama 24 yaşında stoper bu yahu... Yatırımını yapmışsın. Şimdiye kadar iyi oynamış. Ligin tartışmasız en iyi yabancı stoperi olmuş. Gayet özveriyle oynuyor. Hop birden kulübeye ama geçen sene 15 teklif var dendiği zaman burun kıvıryorduk 25 isteriz diye. Ramos'un Nelsson'dan 3 gömlek üstün oynayacağının da GARANTİSİ YOK, üç aşağı beş yukarı aynı topu bile oynayabilirler ama buna rağmen devamlı Ramos oynarsa hiç ettin elindeki adamı. Bir de Ramos geldi diye sihirli şekilde maç kazanmaya başlanmıyor, geçen sene PSG de son 16'da elendi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt