Savaş Akman
10 Numara!
- 26 Ocak 2013
- 16.623
- 3.600
- 1.198
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerbahçe Real Madrid ile hiç resmi maç yaptı mı tarihinde?
benım bahsettigim iyi oyuncuyu satma degil,elindeki cöpleri bile satabilmek hiç hoşuma gitmesede bak fenere çöpleri takır takır nasıl satıyor hemde 5 6 dan asagı para almıyor esas pazarlama becerisi cöpleri satmaktırAslında oyuncu alırken menajerlerle de ortak hareket ediyoruz satarken de pay verilebilir ama illa ki bir plan yapıyoruzdur alışta bu kadar başarılı bir yönetimin satışta da başarılı olmasını beklerim. Birazda geçmişte sattığımız oyuncularda başarılı olamadıkça sanki CV'ye yapışıyorlar gibi geliyor. Marcao gitti 1 sezon oynamadı Ndiaye gitti 6 ay sonra döndü Bruma da iyi başladı sonra çakıldı. Bence bunu kırmamız lazım sattığımız adamların Avrupa'da da başarılı olması lazım.
Marcao geçen sene çok başarılı bir sene geçirseydi tahminim bu sene Nelsson'u kapış kapış almaya çalışan kulüpler olabilirdi diye düşünüyorum.
Ben de beklemiyorumOrta saha konusunda tatmin edecek bir transfer beklemiyorum tbh.
Orta saha konusunda tatmin edecek bir transfer beklemiyorum tbh.
paredes bu kategori içerisinde değerlendiriliyor muOrta saha konusunda tatmin edecek bir transfer beklemiyorum tbh.
Bruma 6.5 m euro + Slazai 12.30 m euro bunlarda bana normal gelmiyor ama Rossi'nin Amerika piyasası var 5 m euro normal geliyor, Arda Güler serbest kalma bedeline yakın 20 m euro'ya gitti, Berisha'da Almanya'da piyasası çok iyiydi muhtemelen opsiyon olmasa onu da 7-8'e satarlardı. Ama Bruma ve Slazai konusunda net pis işler döndü gibi gözüküyor onun hariç diğer 3'üne bir şey diyemem.benım bahsettigim iyi oyuncuyu satma degil,elindeki cöpleri bile satabilmek hiç hoşuma gitmesede bak fenere çöpleri takır takır nasıl satıyor hemde 5 6 dan asagı para almıyor esas pazarlama becerisi cöpleri satmaktır
bizim bu konuda bir planımız oldugunu sanmıyorum umarım gec kalmadan bu işi çözeriz
cicaldaoyu bedavaya veren takım planımız var diyemez hatta emini zaniolo yalının elinde olsa 35i net alırdı ,bizim yönetim bu konuya cok önem vermiyor bence aynen fenerin yıldız muhabbeti gibi
bizim kongre bence esas uyarıları yapacaktır
Ben Icardi seviyesinde birini bekliyorum erden başkan sagolsun çıtayı allahuekber dağlarına çıkardıOrta saha konusunda tatmin edecek bir transfer beklemiyorum tbh.
Abdou Diallo dan sonra Psg Wijnaldum ve Parades ikilisinde A takima alma karari aliyormus.
Admirim kafam çok güzel suanOrta saha konusunda tatmin edecek bir transfer beklemiyorum tbh.
Hepsi menajer önerisi, kimse şapkadan tavşan çıkarmıyor yaniFb ve biz neredeyse aynı oyuncular ile ilgileniyoruz
Kim mesela Icardi seviyesi?Ben Icardi seviyesinde birini bekliyorum erden başkan sagolsun çıtayı allahuekber dağlarına çıkardı