- 31 Aralık 2015
- 13.082
- 8.281
- 1.488
Zaniolo'yu tete veya raşitsa ile kıyaslayanlar başka sporlara yönelebilir. Hepsi birbirinden bağımsız adamlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
allah allahNevzattan pek farkı yok
Absürt karşılaştırmalar yaparak bir yere varamazsın çok sığ bir bakış açısı oluyor bu. Zaniolonun üst düzey yeteneklerini kimse inkar etmiyor burada ama ben komple bir futbolcu olduğu için Rashicayı Zaniolodan daha faydalı buluyorum. Takıma daha uygun bir oyuncu her türlü formasyonla oynar ama Zaniolo öyle değil ona uygun bir geçiş oyunu oynatılmazsa bir verim alman zor. Ki Rashica üzerinde sanki tek aksiyonu defansif katkısıymış gibi bir algı yapılıyor. Neyse benim derdim bu değil zaten kişiden kişiye değişir, benim derdim cahil, banlayın ya da gidip voleybol izleyin gibi saygı kültüründen yoksun söylemler.
bu adamlar cl katılımı şart koşmuş olabilir.De Paul / Dominguez / Guendouzi bunlardan biri olur. Aslında Dominguez'de sözleşmesinin bitmesine 1 sene kaldı ikna edilirse kulübü 10+ bonuslu rakamlara bırakabilir. De Paul ihtimali varsa hiç düşünmeden alınmalı De Paul > Guendouzi > Dominguez sıralamam bu olurdu.
Morutan'ın olduğu mevkide Kerem De Aktürkoğlu olmalıydı sezonu 15 gol 20 asistle bitirir........................muslera
boey.....nelsson.....bardakcı.....angelino
.................torreira.....de paul
........................morutan
.....zaniolo..........icardi..........zaha
şunu izlemek isterim
defanz yapıyoRashica nasıl komple bir oyuncu ? okurken yemin ederim şu mesajları şoka giriyorum şaka mı yapıyorsunuz. Komple olan dünya üzerinde 5 sağ kanat sayın desek zaniolo girer listeye zaten böyle olduğu için değerli bir oyuncu . Güçlü oyun görüşü olan hızlı , top sürebilen , şutu olan vb vb komple derken bunları kast etmiş olman gerekiyor rashica nasıl komple onu hiç anlamadım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Depaulu kim için bekletiyoruzGaliba Gunduziyi de paul icin bekliyoruz
fatih hoca'yla birlikte Zaniolo süper ligde skor yapma rekoru kırar.35 üzeri beklentim olur net bir şekilde.Sen böyle diyince fatih hoca bizim kadrodan en cok kimleri sever diye düşündümde Icardi ve zaniolo bence yav. @İskender Nikolov
VeDe Paul ya da Nicolas Dominguez
Biz CL ile kaparız 2-3 Eylül gibiPeeeh transfer sezonu 15 eylülde bitiyomus daha 35, gun var yatın uyuyun
Play off'a kaldık rakip bizim seviyemizden çok uzak sürprizler olabilir ama şu anki kadroyla pek olma olasılığı yok. O yüzden bence orta yolu bulalım gelip ligde oynamaya başlasınlar.bu adamlar cl katılımı şart koşmuş olabilir.
Nasil ossız oynuyoruz rts toreyra, kerem, sergio, berkan, mitsöden ikisi oynacak zaten. Gelecek adamı bugün getirsen bu maçlarda gene oynamayacak ki. Bu panik hakkaten anlamsız.Ortasaha için şampiyonlar ligi grupları bekleniyor deniyor ama bu çok büyük risk o sıraya kadar ortasahasiz oynamak ayrıca puanlar kaybedilirse degermi hiç bence nolursa olsun geç kaldık OS icin