Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rashica geçen sene Başakşehir ile Veya Beşiktaş ile imzalasa kimse ovvv demezdi Zaniolo nun bize gelmesi tamamen vizyondur bambaşka bir seviyedir geldiği yaş itibarıyla . Hayal edin zaniolo zaha icardi üçlüsünü şu üçlü şu an Arsenal de 11 başlasa iyi kadro kurmuş dersiniz .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kayseri'nin saatçi tayfası akşam 3 pasta kalemizin önünde biterse şayet önceki maçlarımız gibi yine stoperlere sovmeyin

Torreira hariç hiçbiri Avrupa seviyesi için yeterli değil boktan konferans için bile ,Berkan sergio demirbay bunlar rotasyon oyuncusu anca ki Sergio imkanı varsa sutlanmali torreiranin yanına aynı kalitede bir adam koymazda şu elemanlardan birini koyarsak Avrupa'da da ligtede bol bol gol yeriz bize yürüyen adam lazım değil artık lig bittiği günden itibaren bu takımın en büyük eksiği sol bek değil ortasaha idi o sebeble çok geç kaldık köy takımları bile 3 pasta kale önüne geldiler ortasahasizliktan millette stoperlere sovdu
Asıl avrupa maçları eylülde zaten o zaman kadarda biri gelir. Bu mevcut orta saha gruplara kalmaya nasıl yetmiyor anlamadım.

Roma matici stade rennais e satiyomus, ardindan paredesi aciklarlar

arkadaşlar dominguez duyumu mu oldu

neden uzun süre konuşuldu bugün

Zaniolonun sadece açık alanda etkili olabileceğinin kaba tabir ile lüks bir anadolu topçusu gibi olduğunun lans edilmesinin sebebi nedir? Sürekli böyle söyleniyor ondan soruyorum dar alanda iş yapamayan sadece açık alanda koşu ve şutlarıyla tehdit olan bir adam nasıl italyanın altın çocuğu olup zamanında 100 milyon bonservisler konuşulabiliyor?
sadece gsde yarım yamalak aldığı sürelerle izlemekten geliyor.Türkiye'de çoğu kişi tuttuğu takım harici maç izlemiyor bir de Serie a mı izleyecekler

Hangi ortamdaki olumsuz hava? Neden olumsuz olsun ki bizim havamız. Forumlar veya Twitter saçmalıkları belirlemiyor ki camianın havasını
Panikçi tayfanın oluşturduğu olumsuz hava... Görmüyor musun lig başlıyormuş orta sahamız yokmuş. Çok geç kalınmış...vs.

15 yaşımdan beri günümün çoğunu futbolcu izleyerek geçiriyorum hayatımda sneijderden sonra beni şok eden tek transfer zaniolo transferi .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Asıl avrupa maçları eylülde zaten o zaman kadarda biri gelir. Bu mevcut orta saha gruplara kalmaya nasıl yetmiyor anlamadım.
Bence yetmiyor 3 tane köy takımıyla oynadık 3nde de açık açık gösterdi bize yediğimiz pozisyonlar ortada öyle az buzda değil ,ligte puan kaybı olmaz umarım ama olursa bu durum daha yüksek sesli soylenir bencede çok iyi bir oyuncu alınacak ama zamanlama yanlış ilk yapmamız gereken transfer OS idi bana gore

Şunu kabul edelim maçlarda 90 dakika rakip defansa kapanıyor gibi davranmaktan önce vazgeçelim. Üzerine de sadece zaniolo gibi bir opsiyonun varken kapanan takımlara karşı performansla aynı anda diğer kanatta zaha ve yanında kerem gibi bir oyuncunun olduğu atak opsiyonunda ileride de icardi varken maç içinde rakip yerleşiminin bozulmasıyla bu oyuncuların her biri terminatöre dönüşür.

Bunu kabul edersek işi daha temiz çözeriz.

Zaniolonun sadece açık alanda etkili olabileceğinin kaba tabir ile lüks bir anadolu topçusu gibi olduğunun lans edilmesinin sebebi nedir? Sürekli böyle söyleniyor ondan soruyorum dar alanda iş yapamayan sadece açık alanda koşu ve şutlarıyla tehdit olan bir adam nasıl italyanın altın çocuğu olup zamanında 100 milyon bonservisler konuşulabiliyor?

Herif Bournemouth’a gitçekti n’eaci. Nuff said.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt